More


  Agendă culturală bogată pentru sălăjeni

  - Advertisement -

  Expoziție de pictură, jazz și teatru, la Zalău 
   
  Casa Municipală de Cultură Zalău, în colaborare cu Primăria Municipiului Zalău vor organiza, în perioada următoare,  o serie de evenimente culturale. Astfel, joi, 24 aprilie, iubitorii de pictură sunt așteptați în foaierul Casei Municipale de Cultură Zalău, începând cu ora 15.00, la expoziția de picture „Rădăcini pentru zbor” a pictorului Adela Ștefania Pop, președintele Uniunii Artiștilor Plastici în județul Satu Mare și Sighetu Marmației.  Evenimentul de la Zalău este prezentat de președintele  Uniunii Artiștilor Plastici Sălaj, pictorul șimleuan Dumitru Costălaș. 
   
  În aceeași zi, 24 aprilie, de la ora 16.00, Casa Municipală de Cultură Zalău organizează un curs despre muzica jazz, dedicat elevilor și profesorilor de la Liceul de Artă „Ioan Sima” din Zalău dar și tuturor melomanilor, susținut de conf. univ. dr. Virgil Mihaiu, unul dintre cei mai cunoscuți jazzologi români.
  Seara, de la ora 20.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău va avea loc concertul de gală SINATRA & FRIENDS, cu ocazia „Zilei Internaționale a Jazzului”.
  Evenimentul este organizat de Asociația Transylvania Cultural Community, în parteneriat cu Primăria Municipiului Zalău și Casa Municipală de Cultură Zalau. Intrarea se face doar pe bază de invitații, care se se pot lua, începând de azi, 15 aprilie, de la Casa Municipală de Cultură din Zalău.
  De asemenea, în 29 aprilie, de la ora 18.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Zalău vor urca actorii Teatrului Național din Cluj-Napoca pentru a susține piesa de teatru „Tache, Ianke și Cadâr”. Biletele pentru acest spectacol se găsesc la sediul Casei Municipale de Cultură din Zalău, prețul unui bilet de intrare fiind 10 lei.
  Iulian Duma


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img