More

  Cel mai mare flash mob din Satu Mare, organizat de Nord Vest TV

  flashmob

  În ultima săptămână din aprilie, Nord Vest TV a organizat în trei locaţii din Satu Mare, respectiv Grand Mall, spaţiul de joacă de pe Aleea Corneliu Coposu şi în hipermarketul Auchan cel mai mare flash mob din judeţ. Peste 60 de tineri dansatori, dar şi părinţi s-au alăturat iniţiativei colegilor de la Nord Vest TV pentru a organiza un flash mob pe melodia lui Pharrell Williams, “Happy”, după ce s-au organizat astfel de evenimente aproape în toate oraşele din ţară, dar şi din Europa. Reacţiile publicului au fost mai mult decât pozitive, mulţi dintre ei alăturându-se participanţilor.

  Cei care au participat la acest flash mob au dorit să se distreze , să îi impresioneze pe ceilalți, să îşi testeze capacitățile proprii în efectuarea acțiunilor spontane în locuri publice, să experimenteze noi senzaţii şi să să îşi facă prieteni.

  Prin acest tip de acţiuni, Nord Vest TV continuă campania de promovare a tinerilor talentaţi din Satu Mare care doresc să se implice activ în viaţa comunităţii din care fac parte şi participă la schimbarea în bine a unei societăţi de multe ori prea ocupată pentru a pune preţ pe detaliile care fac diferenţa.

  Flash mob-ul va putea fi urmărit atât online pe www.nordvest-tv.ro sau pe postul de televiziune Nord Vest TV în fiecare zi la diferite intervale orare.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE