More


  Clubul Lions, sărbătorit printr-un concert caritabil

  - Advertisement -

  concert

  La Filarmonica “Dinu Lipatti” Satu Mare s-a desfăşurat marţi seara un concert caritabil cu ocazia împlinirii a zece ani de la înfiinţarea Clubului Lions Satu Mare susţinut de Camerata Consonantia, care a interpretat “Anotimpurile”, de Antonio Vivaldi, sub conducerea artistică a directorului Filarmonicii sătmărene, violonistul Rudolf Fatyol.

  Preşedintele fondator al Clubului Lions, Ioan Trifu, şi preşedintele Clubului Lions Satu Mare, Claudiu Figula, au declarat că evenimentele celor zece ani de activitate vor continua în data de 9 mai, începând cu ora 19.00, la Restaurantul Esedra, unde se va desfăşura tradiţionalul Bal de Caritate al Clubului Lions. Fondurile colectate cu ocazia celor două evenimente vor servi pentru reabilitarea Centrului de Performanţă pentru copiii din sistemul de asistenţă socială “Inima de Leu”, situat pe strada Gabriel Georgescu nr. 16 din municipiul Satu Mare.

  Clubul Lions a desfăşurat pe parcursul celor zece ani 14 programe, printre care realizarea unui screening în masă de depistare a diabetului zaharat, concursul “Afişe pentru pace”, depistarea copiilor cu probleme de vedere, o tabără pentru copii diabetici, promovarea tinerelor talente, programul “Cadouri de Crăciun”, programul “Ne jucăm şi reciclăm”, precum şi un concurs de algebră pentru clasa a VII-a.
  Pavel Prodaniuc  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img