Concert Cargo la ZalăuLocuitorii municipiului Zalău care doresc să se debaraseze de aparatura electrică, electronică şi electrocasnică veche sau uzată vor putea apela la centrul de colectare amenajat în acest sens de către Asociaţia Română pentru Reciclare (RoRec).

Noul centru de la Zalău va funcţiona pe strada Fabricii, deschiderea oficială a acestuia urmând să fie marcată vineri, 25 aprilie, de la ora 19.00, printr-un concert susţinut de trupele Domino şi Cargo, pe platoul de marmură din fața Instituției Prefectului Județului Sălaj.

Investiţia a fost realizată în urma unui parteneriat încheiat între RoRec şi Primăria Zalău, autorităţile locale fiind cele care au pus la dispoziţia Asociaţiei terenul necesar amenajării acestui obiectiv.

De asemenea, sâmbătă, 26 aprilie, a fost programată o nouă campanie de colectare a deşeurilor electrice, electronice şi electrocasnice, în cadrul căreia zălăuanii vor putea preda aparatura veche ori defectă din gospodărie la unul dintre punctele ce urmează să fie amenajate pe raza orașului și vor putea câștiga diferite premii.
Iulian Duma

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts