More


  Concursuri pentru tinerii care aleg să devină jandarmi

  - Advertisement -

  Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Sălaj selecţionează candidaţi (atât bărbaţi cât şi femei) pentru a participa la concursurile de admitere organizate de instituţiile de învăţământ din cadrul Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Apărării  Naţionale. 
   
  Astfel, pentru sesiunea de admitere în instituţiile de învăţământ ale celor două ministere, în anul 2014, Jandarmeriei Române i-au fost aprobate în vederea scoaterii la concurs, următoarele locuri la instituţiile de învăţământ superior: Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti: 40 de locuri specializarea ordine şi siguranţă publică şi 10 locuri la specializarea „DREPT” – candidaţii urmând să fie recrutaţi de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj.
  De asemenea, la Academia Tehnică Militară Bucureşti sunt scoase la concurs 2 locuri la următoarele specialităţi: Transmisiuni şi Calculatoare şi sisteme informatice pentru apărare şi securitate naţională, iar la Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu sunt libere 6 locuri în domeniile Management economico-financiar – Finanţe-contabilitate şi Administraţie publică – Intendenţă.
  Potrivit IJJ Sălaj, la instituţiile de învăţământ postliceal sunt disponibile 125 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Gr. Al. Ghica” Drăgăşani şi alte 125 locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni.
  Cererile de înscriere la concursul de admitere în învăţământul universitar vor fi primite până la data de 2 iunie 2014, iar pentru şcolile postliceale, până la data de 14 august 2014. Completarea dosarelor pentru învăţământul universitar se poate face până în 20 iunie 2014, iar pentru şcolile postliceale până în data de 22 august 2014.
  Cererile de înscriere la concursul de admitere în instituţiile de învăţământ ale MApN vor fi primite până la data de 2 iunie 2014. Cei care vor să obţină mai multe informaţii despre concursurile de admitere pot obţine informaţii suplimentare de la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, bulevardul Mihai Viteazu, nr 105/A, biroul Resurse Umane.
  Iulian Duma


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare