More


  Dezinsecţie amplă la Odoreu

  - Advertisement -

  odoreu

  Tinerii social-democraţi din Odoreu au organizat sâmbătă o amplă campanie de dezinsecţie îndreptată în special pentru combaterea căpuşelor în locurile de joacă şi de agrement din comună. Coordonaţi de preşedintele TSD Odoreu, Marius Ardelean, tinerii odoreni au executat o serie de lucrări de dezinsecţie în locul de joacă din curtea şcolii gimnaziale, spaţiul verde unde la finele acestei săptămâni vor avea loc manifestările dedicate Zilelor comunei Odoreu, în părculeţul din faţa Primăriei, pe spaţiul verde din jurul blocului ANL, a dispensarului uman şi a arenei sportive din comună. “Acţiunea de dezinsecţie a fost planificată de mai mult timp, însă până acum nu am avut posibilitatea să o executăm din diferite motive. Ne dorim să curăţăm spaţiile verzi de insectele dăunătoare, în special de căpuşe, astfel încât copiii din Odoreu să se poată juca în linişte. De asemenea, ne-am dorit să face dezinsecţie şi pe spaţiul verde unde săptămâna viitoare vor avea loc manifestările cuprinse în cadrul Zilelor comunei Odoreu”, a precizat Marius Ardelean.

  Acţiunea tinerilor social-democraţi din Odoreu a fost apreciată de locuitorii comunei care consideră că acestea ar trebui să aibă loc mai des şi la nivel judeţean. “Este o iniţiativă şi o acţiune lăudabilă. Până acum exista pericolul ca atât noi cât şi copiii noştri să fie muşcaţi de căpuşe. Dezinsecţia făcută de tinerii social-democraţi scade considerabil acest risc. După părerea mea, o astfel de acţiune ar trebui să se facă concomitent în tot judeţul”, este de părere cetăţeanul Polgar Tibor.

  În total, la acţiunea de dezinsecţie au participat circa 20 de tineri social-democraţi fiind consumaţi peste 200 litri de soluţie de dezinsecţie pusă la dispoziţie de Primăria comunei Odoreu.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare