More

  Distracţie cu parul în cluburile din Sătmar

  hotca

  Sătmărenii sunt tot mai stresaţi când vine vorba să iasă seara într-un club din municipiul Satu Mare. Şi asta pentru că prin astfel de locuri îşi duc veacul tot mai multe persoane certate cu legea, care ridică nivelul violenţei la o cotă alarmantă. Ultimul incident s-a produs duminică noaptea, în faţa unui club din Satu Mare situat pe strada Iuliu Maniu colţ cu strada Ştefan cel Mare, acolo unde celebrul deja Daniel Hotca ar fi fost implicat într-o răfuială cu mai mulţi tineri. Martorii susţin că în scandal ar fi fost implicate mai mult de 20 de persoane, care s-au împrăştiat la sosirea forţelor de ordine.

  Daniel Hotca, fiul interlopului Scoabeț, ar fi fost la originea unui nou scandal de proporţii produs în faţa Clubului Famous din municipiul Satu Mare. Motivul?! Daniel Hotca şi-ar fi parcat maşina chiar în faţa intrării în club, iar anumite persoane i-ar fi zgâriat bolidul. Greşeală fatală în viziunea lui Daniel Hotca, care ar fi scos o bâtă de baseball, dotare standard în rândul şmecheraşilor, şi s-ar fi pus pe făcut dreptate. De aici şi până la o bătaie generală nu a fost decât un pas. Potrivit martorilor oculari, peste 20 de persoane s-ar fi luat la bătaie, fiind împărţiti cu generozitate pumni şi picioare. Oamenii de ordine, depăşiţi de situaţie, ar fi solicitat intervenţia poliţiştilor şi a jandarmilor, după sosirea forţelor de ordine bătăuşii dispărând fără urmă. Astfel de scene au loc la fiecare sfârşit de săptămână, spre disperarea persoanelor care nu mai pot să se distreze din cauza unor astfel de scandalagii.

  Daniel Hotca este o cunoştinţă mai veche a poliţiştilor din Satu Mare. Unul dintre “prietenii” acestuia este agentul principal de poliţie Antim Benchiş, care s-a trezit, la începutul acestui an, apostrofat serios pe reţelele de socializare de către Daniel Hotca. Totul s-a întâmplat după ce agentul a îndrăznit să îl oprească pentru a-l legitima, fiind nevoit să îl şi someze cu pistolul, în condiţiile în care maşina de lux pe care o conducea proaspătul şofer Daniel Hotca nu ar fi avut aplicată pe partea din faţă a maşinii plăcuţa cu numărul de înmatriculare, iar şoferul a refuzat să colaboreze. Evenimentul a avut loc în luna ianuarie, în jurul orei 23.30, în faţa Hotelului Dacia din centrul municipiului reşedinţă de judeţ. Pentru “tupeul” poliţistului, şoferul Dănuţ Hotca i-a promis acestuia “o flecmă”. “Să sugă p… poliţistu de mai devreme din faţa de la dacia. Şi o să îi dau flecma promisă :))”, a reacţionat, la momentul respectiv, Daniel Hotca pe un site de socializare.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE