Elevii sălăjeni „au cules” o grămadă de premii, mențiuni și medalii la olimpiadele naționalePotrivit datelor oficiale ale Inspectoratului Școlar al Județului (IȘJ) Sălaj, la etapele naționale ale olimpiadelor ce s-au desfășurat în perioada februarie – martie, județul Sălaj a fost reprezentat de 183 de elevi. Dintre aceștia, 63 au obținut premii, mențiuni și medalii, a declarat inspectorul de limba și literatura română, Marcel Lucaciu, purtătorul de cuvânt al IȚJ Sălaj.

Astfel, elevii sălăjeni au obținut cinci premii I, trei premii II, patru premii III, 12 mențiuni, 15 premii speciale, șase mențiuni speciale, o diplomă de onoare și opt medalii de bronz, din care două acordate de Societatea de Științe Matematice din România.

„Având în vedere că nu s-au încheiat olimpiadele și concursurile, nu putem să facem o analiză comparativă cu rezultatele de anul trecut, dar în acest moment putem să spunem că ne situăm în aceeași poziție ca și anul trecut cu aceste rezultate”, a declarat și inspectorul școlar general, Gheorghe Bancea.
Iulian Duma

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts