More

  “Guvernul Ponta a făcut mai mult într-un an decât alţii în ultimii 24 de ani!”

  psd

  Preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, a confirmat prezenţa, duminică, 4 mai, la sărbătoarea de la Huta Certeze – Moişeni a premierului României şi preşedinte al Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a ministrului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi preşedinte executiv al PSD, Liviu Dragnea, respectiv a ministrului Agriculturii şi preşedintele naţional al Partidului Conservator, Daniel Constantin. Liderul judeţean al PSD şi-a exprimat convingerea că electoratul sătmărean va şti să facă diferenţa dintre vorbe şi fapte atât în cadrul alegerilor europarlamentare cât şi în cadrul alegerilor pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 2, subliniind faptul că Guvernul Ponta a adus mai mulţi bani în ultimul an pentru judeţul Satu Mare decât au făcut alţii în ultimele două decenii.

  Vizită confirmată şi apreciată
  Preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, a apreciat vizita pe care conducerea centrală a partidului o va face în judeţ. “Aş vrea să fac un anunţ oficial în calitate de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD. Duminică, la Sâmbra Oilor, avem onoarea şi plăcerea să-l avem în mijlocul nostru pe primul ministru al României şi preşedinte al partidului Social Denocrat, Victor Ponta, şi pe vicepremierul României şi preşedinte executiv naţional al PSD, Liviu Dragnea. Eu sunt deosebit de bucuros şi onorat pentru că nu în fiecare zi se întâmplă să vină primul ministru şi vicepremierul României în mijlocul nostru. Sâmbra Oilor este o sărbătoare câmpenească de mare tradiţie, ajunsă la a 58-a ediţie, insistând pentru prezenţa dânşilor aici şi le mulţumesc pentru că au acceptat invitaţia noastră. Vreau să vă transmit încă o dată că sunt ferm convins că Organizaţia Judeţeană a PSD este cea mai puternică organizaţie din judeţul Satu Mare. Este cel mai bine organizată şi sunt ferm convins că vom avea rezultate foarte bune”, a declarat Mircea Govor.

  Încredere în electoratul sătmărean
  Preşedintele PSD l-a prezentat pe consilierul judeţean Ciprian Ardelean ca şi viitorul deputat din Colegiul nr. 2, exprimându-şi încrederea că sătmărenii vor şti să facă diferenţa dintre promisiuni şi fapte. “Am încredere că pe data de 25 mai seara vom sărbători victoria lui Ciprian aici, la sediul partidului. Nu îmi rămâne decât să fiu foarte încrezător în electoratul sătmărean că va şti să aleagă şi să facă diferenţa între vorbe şi fapte. Pentru că la noi, la PSD, faptele se văd, iar rezultatele rămân. Promisiunile sunt suflate de vânt. Am văzut că şi celelalte partide şi-au prezentat candidaţii, dar de departe Ciprian Ardelean, candidatul nostru, este cel mai valabil”.
  Mircea Govor a mai precizat că Organizaţia Judeţeană Satu Mare a PSD a fost, este şi va fi alături de sătmăreni, atât în mediul urban cât şi în mediul rural, subliniind faptul că Guvernul Ponta a adus mai mulţi bani în ultimul an pentru judeţul Satu Mare decât au făcut alţii în ultimele două decenii. “Suntem alături de sătmăreni prin ceea ce face primarul nostru Dorel Coica, care reuşeşte să rezolve problemele municipiului Satu Mare. Iar eu, în calitate de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, am fost şi sunt preocupat de tot ceea ce se întâmplă în judeţ, în special în mediul rural, în special în rezolvarea problemelor cu care se confruntă cetăţenii. Vreau să le transmit tuturor sătmărenilor că pot să aibă mare încredere în Organizaţia Judeţeană PSD. Să aibă mare încredere în Guvernul Ponta pentru că primele semne după doi ani de guvernare deja se văd. Este o diferenţă mare între dezastrul pe care l-au lăsat cei din Guvernul Boc şi cât a trebuit să repare Guvernul Ponta. În mod special în infrastructură. Vă spun asta pentru că sunt direct implicat prin funcţia pe care o am la Consiliul Judeţean şi toţi banii care au venit în judeţ în ultimii ani au venit prin Programul Naţional pentru Dezvoltarea Locală al Ministerului Dezvoltării, de la domnul vicepremier Liviu Dragnea. Sume care au fost mai mari decât toţi banii primiţi în ultimii 24 de ani de către judeţul Satu Mare. Deci, în doar un an s-a depăşit suma care a fost alocată din 1990 încoace pentru judeţul Satu Mare. De aceea am spus că faptele vorbesc!”, a conchis Mircea Govor.

  Ciprian Ardelean taxează derapajele contracandidaţilor
  Candidatul PSD în Colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor, Ciprian Ardelean, a remarcat vizita pe care o vor face liderii naţionali, declarând că: “Percep această vizită a conducerii naţionale ca şi un semn de recunoaştere a importanţei Organizaţiei Judeţene a PSD”. Pe de altă parte, Ciprian Ardelean a ţinut să taxeze startul furat al contracandidaţilor din Colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor, unde campania electorală va începe de abia în data de 11 mai. “Noi începem campania electorală în Colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor abia în data de 11 mai. Aş vrea să nu fiu de acord cu faptul că unii candidaţi au început campania electorală în presa scrisă, regăsindu-se pe primele pagini. Eu şi PSD vom fi fair-play, aşa cum am spus de la început. Am vrut să critic începutul mascat al campaniei electorale pentru Colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor făcut de către unii contracandidaţi”, a concluzionat Ciprian Ardelean.

  Ciprian Bâtea

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE