More

    Liliana Silaghi a câştigat marele premiu la concursul “De 1 Mai facem cinste”

    concurs

    Concursul “De 1 Mai facem cinste”, iniţiat de Nord Vest TV şi Gazeta de Nord-Vest, şi-a desemnat câştigătorii luni seara, prin tragere la sorţi, în cadrul emisiunii “Ora Adevărului”. Premiul cel mare, constând într-un sejur la Hotel President din Băile Felix, a fost adjudecat de sătmăreanca Liliana Silaghi.

    În urmă cu câteva săptămâni, Nord Vest TV şi Gazeta de Nord-Vest au demarat o tombolă-concurs intitulată “De 1 Mai facem cinste”. În cadrul concursului, cititorii fideli ai GNV au trebuit să trimită pe adresa redacţiei un talon de concurs decupat din ziar împreună cu răspunsul la întrebarea zilei sau aveau posibilitatea să răspundă on-line la întrebare accesând www.nordvest-tv.ro. Premiile constau în trei super sejururi, o bicicletă sau porţii îndestulătoare de mici şi bere de 1 Mai.

    Concursul a avut succes în rândurile cititorilor Gazetei de Nord Vest care au trimis sute de astfel de taloane pe adresa redacţiei, câştigătorii urmând a fi desemnaţi prin tragere la sorţi.

    Câştigătorii concursului “De 1 Mai facem cinste” au fost desemnaţi în cadrul emisiunii “Ora Adevărului”, moderată de Victor Constantinovici, difuzată luni seara pe Nord Vest TV. În total, cinci sătmăreni au fost declaraţi câştigători. Astfel, Vasile Roman a câştigat bere şi mici pe săturate de la Zoli Husi, în timp ce Ioan Tulbure a câştigat bicicleta Bike Expert Work. De asemenea, Augustin Leahu a câştigat un sejur de 1 Mai la Valea Măriei, în timp ce Veronica Oros a câştigat un sejur la Motelul “Dora” din Tăşnad.

    În fine, sătmăreanca Liliana Silaghi a fost desemnată câştigătoarea marelui premiu, constând într-un sejur la Hotel “President” din Băile Felix. Câştigătorii vor fi contactaţi telefonic de organizatorii concursului, ocazie cu care li se vor oferi informaţiile necesare pentru a intra în posesia premiilor.

    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE