More

    O nouă campanie de colectare selectivă a deșeurilor, la Zalău

    Cei care se debarasează de deșeuri, participă la o tombolă cu premii

    Locuitorii municipiului Zalău se vor putea debarasa în mod gratuit de aparatura veche şi defectă în cadrul unei campanii de colectare a deşeurilor electrice, electronice şi electrocasnice care se va desfăşura sâmbătă, 26 aprilie între orele 9.00 – 17.00.

    Sub sloganul „Locul deşeurilor nu este în preajma ta!”, la Zalău se va desfăşura sâmbătă, 26 aprilie, o nouă acţiune de colectare a deşeurilor electrice, electronice şi electrocasnice (DEEE).

    Campania este organizată de Asociaţia Română pentru Reciclare (RoRec), cu sprijinul Primăriei municipiului Zalău, va începe la ora 9.00 şi se va termina la orele 17.00, în total fiind amenajate şase puncte pentru colectarea deşeurilor. Acestea sunt amplasate în Ortelec lângă şcoală, în cartierul Brădet, în cartierul Porolissum lângă benzinărie, în Piaţa Agroalimentară din Dumbrava Nord, în centru orașului pe platoul de marmură şi la Centrul de Colectare a Deşeurilor Electrice, Electronice şi Electrocasnice, situat  pe strada Fabricii nr. 30.

    Toţi cetăţenii care vor depune la punctele de colectare aparatură defectă vor primi un talon cu care intră automat într-o tombolă cu premii, având astfel posibilitatea să câştige unul din premiile puse în joc, respectiv: un cuptor cu microunde, un aspirator, două maşini de găurit, două cafetiere sau două blendere. Tragerea la sorţi a taloanelor depuse în cadrul acţiunii se colectare va avea loc la Centrul de Colectare a Deşeurilor Electrice, Electronice şi Electrocasnice de pe strada Fabricii nr. 30, sâmbătă la ora 18.00.

    Potrivit organizatorilor cei care vor preda congelatoare, combine, vitrine şi lăzi frigorifice vor primi, pe loc, cupoane valorice de 40 de lei, iar ce care vor renunţa la maşini de spălat rufe, uscătoare de haine sau aparate de aer condiţionat vor primi în cupoane valorice de 20 de lei.
    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE