Patru bărbaţi au provocat scandaluri de PaşteDe sărbători, jandarmii sătmăreni au fost solicitaţi să intervivă pentru aplanarea mai multor conflicte izbucnite în localităţile din judeţul Satu Mare. Astfel, în cursul zilei de luni, în jurul orei 15.00, jandarmii au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit pe strada Tătăreştiului din localitatea Viile Satu Mare.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au procedat la aplanarea conflictului izbucnit şi la identificarea celor implicaţi în scandal. Conflictul a izbucnit pe fondul consumului excesiv de alcool şi a unor neînţelegeri mai vechi. Astfel, trei bărbaţi au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 600 de lei.

Şi la Tătăreşti jandarmii au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit, context în care un alt bărbat a fost sancţionat. Pentru asigurarea şi menţinerea unui climat de ordine şi linişte publică pe perioada sărbătorilor pascale, jandarmii au aplicat 29 sancţiuni contravenţionale, dintre care şapte avertismente scrise şi 22 de amenzi, în valoare totală de 5.150 lei.
Pavel Prodaniuc

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts