More


  Peste 2.000 de câini participanţi la CACIB 2014

  - Advertisement -

  cacib

  La Satu Mare se va desfăşura în weekend, în Piaţa Rex, o nouă ediţie a International Dog Show, eveniment organizat de Asociaţia Chinologică Română Satu Mare şi care face parte din calendarul Asociaţiei Chinologice Române. La competiţia din acest an, au fost înscrişi peste 2.000 de câini din mai mult de 160 de rase, din 24 de ţări, fiind înscrişi participanţi şi de peste Ocean, din SUA, respectiv Puerto Rico.

  Spre deosebire de ediţiile anterioare, anul acestea se vor disputa trei competiţii. Astfel, sâmbătă dimineaţa, la ora 09.00, va avea loc deschiderea oficială, iar de la ora 09.30, se va desfăşura concursul de CAC la care vor concura 713 câini. De la ora 13.00, se va desfăşura CACIB, unde sunt înscrişi 760 de câini. Iar în cursul zilei de duminică, se va desfăşura expoziţia de campionat, unde vor participa 755 de câini. Cei care vor obţine în această perioadă trei titluri de CAC vor lua şi titlul de Campion România. Tot anul acesta va fi ales campionul suprem al CACIB 2014, la care vor concura cei mai frumoşi şase câini, dintre care trei juniori şi trei adulţi, stabiliţi în urma celor trei competiţii care au loc în weekend şi care vor fi jurizaţi de preşedintele Asociaţiei Chinologice Române Satu Mare, dr. Zsolt Molnar.

  La fel ca în fiecare ediţie, duminică se va acorda titlul de cel mai frumos câine al Sătmarului. Juriul va fi format din arbitri de renume internaţional, aceştia fiind din Rusia, Italia, Serbia, Germania, Ucraina, Ungaria şi România. La această competiţie sunt aşteptaţi cât mai mulţi sătmăreni, preţul unui bilet fiind de 10 lei pentru adulţi, respectiv 8 lei pentru copii.
  Pavel Prodaniuc  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img