More  Sarabandă de accidente a doua zi de Paşte

  - Advertisement -

  accident

  Pe raza judeţului Satu Mare au avut loc, în a doua zi de Paşte, patru evenimente rutiere soldate cu un mort şi accidentarea altor trei persoane, printre care şi un copil de 5 ani. Victimele au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cauzele care au dus la producerea acestor accidente au fost traversarea neregulamentară a străzii, o depăşire neregulamentară, respectiv conducerea pe sens opus.

  Decedat pe loc
  Tragicul accident rutier în care un sătmărean şi-a pierdut viaţa s-a produs luni noapte, în jurul orei 23.00, la ieşirea din municipiul Satu Mare, când un pensionar în vârstă de 65 de ani, care în calitate de pieton se deplasa neregulamentar pe partea dreaptă a carosabilului fără a purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante, a fost accidentat de un autoturism marca Ford condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani. În urma impactului violent, pietonul a decedat pe loc. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

  Un alt eveniment rutier s-a produs pe raza localităţii Agrişul Nou, în cadrul căruia un copil în vârstă de 5 ani, din Micula, care a fost lăsat nesupravegheat a traversat partea carosabilă prin loc nepermis şi fără să se asigure şi a fost accidentat de un autoturism marca Volkswagen condus regulamentar de un tânăr în vârstă de 23 de ani. Din fericire, copilul a suferit doar răni uşoare. În urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit că şoferul nu consumase băuturi alcoolice.

  Neatenţie în trafic
  Cel de-al treilea accident de circulaţie a fost înregistrat pe raza localităţii Odoreu, unde un bărbat în vârstă de 37 de de ani din Medieşu Aurit, în timp ce conducea un autoturism marca Volkswagen pe strada Republicii din localitate, pe fondul efectuării unei manevre neregulamentare de depăşire, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus în aceeaşi direcţie de mers de o studentă în vârstă de 20 de ani, care e executat o manevră de schimbare a direcţiei de mers spre stânga fără a se asigura corespunzător. În urma impactului a rezultat accidentarea uşoară a unei tinere în vârstă de 25 de ani, pasageră în autoturismul condus de studentă. Ambii conducători auto au fost testaţi, rezultatele fiind negative, şi le-au fost recoltate probe biologice de sânge.

  Un alt eveniment rutier s-a produs pe DJ 196, la ieşire din localitatea Supuru de Jos. Oamenii legii care au intervenit au stabilit că un conducător auto, în vârstă de 29 de ani, din Giorocuta, în timp ce se afla la volanul unui autoturism marca Seat înmatriculat în Franţa şi circulând pe sensul opus de mers a intrat în coliziune cu autoturismul marca Fiat condus regulamentar de către George M., în vârstă de 22 de ani. În urma coliziunii a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto nevinovat şi avarierea autoturismelor. Celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii, iar şoferul vinovat este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

  Pavel Prodaniuc  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts