More  Solidaritate creştină în Săptămâna Mare

  - Advertisement -

  seniori

  Conducerea Organizaţiei Judeţene Satu Mare a Partidului Social Democrat a dat dovadă că îşi respectă doctrina, împărţind în Joia Mare peste 200 de pachete vârstnicilor din cadrul Organizaţiei Judeţene de Pensionari. Gestul de solidaritate creştină a fost făcut de către preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, preşedintele executiv al Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Dorel Coica, prim-vicepreşedintele Organizaţiei Municipale Satu Mare a PSD, Radu Roca, preşedintele Organizaţiei Judeţene de Pensionari Satu Mare a PSD, Aurel Vaşvari, preşedintele Organizaţiei Judeţene de Femei Satu Mare a PSD, Paula Mare, preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret Satu Mare a PSD, Raul Băbţan, preşedintele Organizaţiei Municipale de Femei Satu Mare a PSD, Manuela Rogoz, respectiv preşedintele Organizaţiei Municipale de Tineret Satu Mare a PSD, Ionuţ Bujor. La eveniment a fost şi conducerea Asociaţiei Judeţene a Pensionarilor, în frunte cu preşedintele Livia Haidu.

  Recunoştinţă din partea liderilor PSD
  Preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, i-a mulţumit preşedintelui Organizaţiei Judeţene de Pensionari a PSD, Aurel Vaşvari, pentru “colaborarea excepţională”, felicitându-l pentru faptul că “a reuşit să facă din această Organizaţie una excepţional de bună, printre cele mai puternice din ţară”. De asemenea, Mircea Govor a precizat că formaţiunea politică pe care o reprezintă va fi mereu alături de pensionari, care şi-au adus de-a lungul vieţii aportul la bunăstarea ţării. “La iniţiativa mea şi a colegilor mei am vrut să fim astăzi împreună pentru a vă oferi un mic pachet cu produse tradiţionale de Paşte. Este vorba despre Asociaţia Pensionarilor din judeţul Satu Mare şi Organizaţia Seniorilor PSD. La fel ca şi în fiecare an ne-am întâlnit înaintea fiecărei mari sărbători şi mă bucur că am şi acum această posibilitate. M-am gândit că relaţia între instituţia pe care o conduc şi dumneavoastră trebuie să fie una cât se poate de apropiată. Noi, Partidul Social Democrat, suntem partidul care este alături de cei mulţi, de pensionari, de oameni aflaţi în nevoie. Şi, din păcate, în România majoritatea oamenilor au nevoie de ajutorul nostru. Vă mulţumesc pentru că existaţi, am un respect deosebit pentru dumneavoastră, pentru tot ce aţi făcut de-a lungul vieţii. Bineînţeles, şi părinţii mei sunt pensionari şi ştiu foarte bine ce înseamnă să fii pensionar în România. Şi vreau să vă doresc din suflet să aveţi parte numai de bucurii şi de viaţă bună. Să fiţi sănătoşi, în primul rând! Să vă bucuraţi de familia dumneavoastră şi să aveţi sărbători frumoase în pace, linişte şi un Paşte Fericit. Hristos a Înviat!”, a declarat Mircea Govor.

  Mulţumiri şi apel la solidaritate
  Preşedintele Organizaţiei Judeţene de Pensionari a PSD, Aurel Vaşvari, a militat pentru solidaritatea tuturor pensionarilor, indiferent de simpatiile politice. Liderul pensionarilor social-democraţi şi-a manifestat recunoştinţa pentru acţiunile cu caracter social întreprinse de către conducerea judeţeană a PSD. “Vreau să vă mulţumesc pentru că sunteţi alături de noi şi pentru că ne sprijiniţi. Sunt sigur că ne veţi sprijini şi în continuare. Organizaţia noastră este destul de puternică, una dintre cele mai puternice din ţară. Luptăm în continuare pentru a ne creşte numărul. Avem o bună colaborare cu Asociaţia Pensionarilor din judeţul Satu Mare, condusă de doamna Livia Haidu, şi să fie sigură că şi în continuare îi vom sprijini necondiţionat şi le vom oferi cele mai bune condiţii. Vreau să îi urez domnului preşedinte Mircea Govor multă sănătate din partea noastră pentru tot ce a făcut şi va face pentru noi şi celor din sală le urez Sărbători Fericite şi să dea Bunul Dumnezeu linişte şi pace în casele tuturor, să fie bine pentru toţi. De asemenea, le urez tuturor pensionarilor, indiferent de apartenenţa politică, sărbători fericite şi numai bine!”, a arătat Aurel Vaşvari.

  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  O parcare…

  0