More

  Un accident de circulație a băgat în spital 4 tineri

  Șoferul se zbate între viață și moarte

  2

  Potrivit datelor oficiale ale Spitalului Județean de Urgență Zalău, M. Alexandru, de 20 ani din Jibou, a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău în data de 27.04.2014, prezentând multiple traumatisme şi fracturi, rezultate în urma unui accident rutier. Pacientul a fost tratat la Unitatea de Primire a Urgenţelor, după care a fost internat la secţia de Chirurgie a spitalului, este conştient, stabil hemodinamic şi respirator şi va rămâne în continuare sub supraveghere medicală;

  L. Tiberiu, de 25 ani din Jibou, a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău în data de 27.04.2014, prezentând multiple traumatisme şi fracturi, rezultate în urma unui accident rutier. Pacientul a fost tratat la Unitatea de Primire a Urgenţelor, după care a fost internat la secţia de Neurochirurgie a spitalului, este conştient, stabil hemodinamic şi respirator şi va rămâne în continuare sub supraveghere medicală;

  C. Oana, de 17 ani din Someş Odorhei, a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău în data de 27.04.2014, prezentând multiple traumatisme şi fracturi, rezultate în urma unui accident rutier. Pacienta a fost tratată la Unitatea de Primire a Urgenţelor, după care a fost internată la secţia de Terapie Intensivă a spitalului, este conştientă, stabilă hemodinamic şi respirator şi va rămâne în continuare sub supraveghere medicală.

  1N. Bogdan, de 21 ani din Jibou, a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău în data de 27.04.2014, prezentând multiple traumatisme şi fracturi, rezultate în urma unui accident rutier. Pacientul a fost tratat la Unitatea de Primire a Urgenţelor, după care a fost internat la secţia de Terapie Intensivă a spitalului, nu este conştient, este instabil hemodinamic şi respirator şi va rămâne în continuare sub supraveghere medicală.

  De menționat faptul că duminică, 27 aprilie a.c., ora 4.45, N. Bogdan, 21 ani, din Jibou, a condus un autoturism înmatriculat în Franţa pe DN 1H, între localităţile Popeni şi Jibou, însă din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum într-o curbă deosebit de periculoasă spre dreapta, a pierdut controlul direcţiei de mers, a derapat şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, pe partea stângă în direcţia de mers. În urma impactului, conducătorul auto, L. Tiberiu, 25 ani, din Jibou, C. Oana, 17 ani, din Someş Odorhei, şi M. Alexandru, 20 ani, din Jibou, au fost răniţi grav.

  Ultima oră !

  Bogdan N. tânărul de 21 de ani din Jibou, a fost transferat la Clinica de Chirurgie I, secția de Terapie Intensivă. Starea lui este în continuare neschimbată, iar medicii rămân rezervați în ceea ce privește evoluția lui. Nu este conștient, este instabil hemodinamic și respirator și va rămâne în continuare sub supraveghere medicală.
  Iulian Duma

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE