More

  Au reciclat… și au câștigat

  Peste 5 tone de deșeuri, strânse într-o singură zi

  În urma campaniei de colectare a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice (DEEE), de zilele trecute, inițiată de Asociația RoRec Zalău și cu sprijinul Primăriei Zalău, aproximativ 230 de persoane s-au debarasat de aparatele electrice și electrocasnice, vechi sau defecte, rezultând 5200 kg de deșeuri.

  Mai mult, cei care au predat aparatura veche sau defectă au putut câștiga o serie de premii. În urma tragerii la sorți, câștigătorii tombolei cu premii puse în joc sunt: o cafetieră Tristar – Ciorca Delia, care a predat un flex și Olar Marius – DEEE predat: maşină de tocat carne.

  Un cuptor cu microunde Candy a fost câștigat de Bărnuţiu Sebastian – DEEE predat: aspirator. Un aspirator, marca Philips, a fost adjudecat și de Pop Eugenia – DEEE predat: radio.

  Alți doi zălăuani au câștigat câte o maşină de găurit Skill: Hossu Mariana – DEEE predat: TV și Oprea Călin Ionuţ-DEEE predat: monitor.

  Un alt premiu oferit celor care au reciclat aparatura veche sau defectă a fost un blender Tristar, acesta fiind câștigat de Ciorca Dorin – DEEE predat: maşină de înfiletat, flex și de Stan Livia – DEEE predat: 3 TV, pompă submersibilă.
  Iulian Duma

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE