More

  Delegaţie sătmăreană la evenimentul “TSD RULZ – Primăvara Social Democrată”

  tsd

  Tinerii social-democraţi sătmăreni au participat vineri, la Bucureşti, la evenimentul “TSD RULZ – Primăvara Social Democrată”, organizat la Amfiteatrul Mihai Eminescu din Bulevardul Basarabia , prin care 5.000 de tineri sociali-democraţi şi-au manifestat sprijinul pentru candidaţii Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la alegerile din 25 mai 2014, pentru Parlamentul European. Delegaţia sătmăreană a fost condusă de preşedintele TSD Satu Mare, Raul Băbţan, preşedinta Ligii Tinerelor Social-Democrate, Cristina Ilieş, directorul adjunct al Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret (DJST) Satu Mare, Virgil Dragoş, membru al PSD.

  La eveniment au participat premierul Victor Ponta, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, preşedintele executiv al PSD, Gabriel Oprea, preşedintele UNPR, Daniel Constantin, preşedintele PC, Mihai Sturzu, preşedintele TSD, miniştri ai Guvernului Ponta, precum şi candidaţii Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC. “Sunt foarte mândru când văd câţi tineri vor să se implice alături de noi! În urmă cu 10 ani, împreună cu mulţi dintre tinerii care astăzi sunt lângă mine ca miniştri, parlamentari şi europarlamentari, am organizat pentru prima dată Primăvara Social Democrată. Acea generaţie de la TSD are un mare merit pentru că a reuşit să modernizeze PSD. Astăzi avem datoria să ne luptăm până la capăt şi să arătăm că România este o ţară mândră!”, a declarat premierul Victor Ponta la evenimentul TSD RULZ – Primăvara Social Democrată.

  Corina Creţu, cap de listă la PSD la alegerile europarlamentare, a pomenit de premiera care va avea loc în România dacă Victor Ponta va candida la alegerile din toamnă. “Vă felicit că aţi dat cel mai tânăr premier din istoria României, sunt convinsă că veţi da cel mai tânăr preşedintele al României, cu care vom merge mândri în Europa şi în lume“, a completat Corina Creţu.
  Florin Dura

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE