More


  Din concurs, doar examen

  =

  Managerii instituțiilor culturale sălăjene, examinați

  Până la expirarea termenului de depunere a dosarelor de concurs pentru funcţiile de manager al Muzeului Judeţean de Istorie şi Artă Zalău, respectiv al Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, doar doi candidaţi – câte unul pentru fiecare dintre cele două instituţii – s-au înscris în competiţie. Este vorba de actualii manageri care, se pare, doresc să își continue proiectele și să își mențină statutul.

  Concursul pentru desemnarea managerilor celor două instituţii de cultură sălăjene aflate în subordinea Consiliului Judeţean Sălaj devine, astfel, examen, întrucât până la expirarea termenului legal şi-au depus dosarele şi proiectele de management doar actualii manageri, Corina Bejinariu – în cazul Muzeului Judeţean de Istorie și Artă Sălaj, respectiv Daniel Săuca, în cazul Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj. De precizat că celor doi manageri le expiraseră mandatele la sfârşitul lunii ianuarie.

  Trebuie menționat faptul că procesul de selecţie se va încheia, în cazul Muzeului Judeţean de Istorie și Artă Sălaj pe data de 16 mai, iar în cazul Centrului de Cultură şi Artă al Județului Sălaj pe 21 mai, acestea fiind datele stabilite pentru anunţarea rezultatului final. Mai mult ca sigur cei doi candidați își vor păstra funcțiile pentru care vor fi „examinați”.
  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img