More


  HC Zalău „se izbește” HCM Baia Mare

  - Advertisement -

  Prima partidă din play off-ul Ligii naţionale de handbal feminin va avea loc luni, 5 mai, în Sala Sporturilor din Zalău, echipa managerului Gheorghe Tadici, unde HC Zalău va primi vizita liderului HCM Baia Mare, echipa fanion a României în momentul de față și proaspăta câștigătoare a Cupei României.

  Partida din urbea de sub Meseș va începe la ora 17.00, iar prețul unui bilet de intrare la meci este 10 lei. Cu siguranță Sala Sporturilor din Zalău va fi luată cu asalt de iubitorii jocului pe semicerc, cu atât mai mult cu cât cei de la Baia Mare au solicitat 150 de bilete pentru partida de luni.

  Meciurile din play-off vor fi extrem de obositoare deoarece se vor juca din trei în trei zile, după sistemul „cel mai bun din 3 jocuri”. În caz de egalitate de puncte după primele două jocuri se va disputa al treilea, la echipa cel mai bine clasată, după următorul program: miercuri-tur, sâmbătă-retur, duminică al treilea joc, dacă va fi cazul.

  În cazul în care rezultatul este egal după al treilea joc, se vor executa aruncări de la şapte metri, conform Regulamentului.
  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare