More


  Monografia familiei Coposu, lansată și la Oradea

  - Advertisement -

  Monografia familiei Coposu, scrisă de istoricul sălăjean Marin Pop, va fi lansată și la Oradea. Monografia familiei Coposu, carte scrisă de Marin Pop și apărută la Editura „Caiete Silvane” a Centrului de Cultură și Artă al Județului (CCAJ) Sălaj, va fi lansată marți, 6 mai, de la ora 17.45, în Aula Magna a Seminarului Greco-Catolic „Sf. Trei Ierarhi” din Oradea, în cadrul unei triple lansări de carte organizată de Episcopia Română Unită cu Roma, Greco-Catolică Oradea și Universitatea Babeș-Bolyai, Facultatea de Teologie Greco-Catolică, Departamentul Oradea.

  Monografia familiei Coposu va fi prezentată chiar de autor, dr. Marin Pop (cu acest prilej va prezenta și o scurtă istorie, în imagini, a familiei Seniorului), de prof. univ. dr. Mihai Drecin și de Daniel Săuca, directorul Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, coordonatorul Editurii „Caiete Silvane”.

  În același cadru vor fi lansate cărți dedicate episcopului Iuliu Hirțea, cărți prezentate de prof. univ. dr. Blaga Mihoc și de criticul și poetul Ioan Moldovan.
  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img