More


  Produs de Cluj, la Zalău

  - Advertisement -

  Norica Nicolai și Radu Căpîlnașiu la târgul “Produs de Cluj”

  3

  Norica Nicolai, a fost prezentă, vineri, în municipiul Zalău, în mijlocul sălăjenilor și al comercianților veniți la Târgul Produs de Cluj.
  Eurocandidata, susținută de organizația PNL Sălaj, a fost însoțită de Horea Uioreanu, președintele Consiliului Județean Cluj și de Radu Căpîlnașiu, primarul Zalăului și președintele PNL Sălaj.

  Candidata PNL s-a întâlnit cu meșterii populari și cu comercianții de produse tradiționale, majoritatea fiind cunoștințe vechi ai Noricăi Nicolai, care a facilitat organizarea unor evenimente de acest gen și la Bruxelles.

  După un tur al standurilor, Norica Nicolai și ceilalți lideri ai PNL au discutat cu zălăuanii veniți la târg și au asistat la concertul de muzică populară care a încheiat cea de a doua seară a evenimentului „Produs de Cluj”.

  Anul trecut, ediţia de la Zalău a Târgului „Produs de Cluj” s-a bucurat de un real succes în ce priveşte numărul de vizitatori şi cantitatea de produse vândute. Tocmai de aceea, în colaborare cu Primăria Zalău, s-a decis organizarea unei nooi ediții pentru producători.

  Pe lângă produsele artizanale, realizate de meşterii populari, vizitatorii târgului au putut cumpăra diverse obiecte de îmbrăcăminte sau alimente tradiţionale, precum ulei presat la rece, miere de albine, dulciuri de casă, produse de întreţinere corporală naturiste, obiecte de decor interior, flori şi sucuri naturale.
  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img