More


  Recitaluri de excepţie la Zilele Odoreului

  =

  pop

  Alex Velea, Andra, Veta Biriş, Sava Negrean Brudaşcu, dar şi trupele maghiare Desperado şi Matyi es a Hegedus, sunt doar câteva dintre numele mari care vor concerta în acest week-end la Odoreu cu ocazia Zilelor comunei. Tot cu această ocazie va fi organizat şi un concurs gastronomic iar organizatorii pregătesc şi alte surprize.

  Program bogat şi diversificat
  De Zilele comunei Odoreu organizatorii au pregătit un program bogat şi diversificat pentru toate vârstele şi preferinţele. Deschiderea oficială va avea loc azi, de la ora 12.30, la scena amplasată în curtea Şcolii Gimnaziale, după care, de la ora 14.00, se va da startul activităţilor culturale cu premierea elevilor performanţi din comună. Va urma un program artistic susţinut de elevii Şcolii Gimnaziale, apoi, între orele 16.30 şi 19.00, pe scenă vor evolua formaţiile şi trupele locale.

  Seara, de la ora 19.00, va avea loc concursul de frumuseţe “Miss şi Mister Odoreu 2014”, urmat de recitalurile susţinute de trupa “Metropolis”, de la ora 20.30, trupa “Matyi es a Hegedus” (Ungaria) de la ora 21.00, şi de interpreta Sava Negrean Brudaşcu, de la ora 22.00. Seara se va încheia cu spectacolul susţinut de cunoscutul interpret Alex Velea. În paralel, tot sâmbătă vor avea loc concursuri sportive şi un meci demonstrativ de fotbal.

  Programul de mâine va debuta cu concursul gastronomic, care se va desfăşura între orele 10.00 şi 16.00, în faţa sediului Primăriei Odoreu, în timp ce la scenă activităţile cultural-artistice vor fi reluate de la ora 14.00 cu serbarea preşcolarilor şi recitalurile susţinute de trupele locale. De la ora 19.00, trupa “Royal Dance” va susţine un recital de o jumătate de oră după care va avea loc festivitatea de premiere a concursurilor sportive. De la ora 19.45 pe scenă va evolua Ionel Sabău şi formaţia sa, iar de la ora 20.30 trupa maghiară “Desperado”. Între orele 21.30 şi 22.30 pe scenă va evolua Veta Biriş, urmată de recitalul susţinut de Andra. Zilele comunei Odoreu se vor încheia cu un superb foc de artificii.

  Sunt aşteptaţi oaspeţi de seamă
  Organizatorii se aşteaptă ca alături de odoreni, de Zilele comunei să se afle şi personalităţi marcante, printre care preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi preşedinte executiv al PSD, Liviu Dragnea, respectiv secretarul general naţional al PSD, deputatul Andrei Dolineaschi, preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, dar şi autorităţile judeţene.

  Primarul comunei Odoreu, Dumitru Pop, a afirmat că sunt cel puţin două motive pentru care odorenii pot sărbători alături de oaspeţii lor. Unul dintre acestea este faptul că a fost finalizat proiectul privind asfaltarea străzilor, reabilitarea căminului cultural şi realizarea unui after-school, iar cel de-al doilea reprezintă semnarea contractului pentru începerea lucrărilor la reţelele de apă şi canalizare. “Odorenii merită pe deplin să sărbătorească, de aceea ne dorim ca ediţia din acest an a Zilelor comunei Odoreu să fie o reuşită”, a mai precizat primarul Dumitru Pop.
  Edilul şef i-a invitat să participe la sărbătoarea odorenilor şi pe toţi sătmărenii afirmând că pe lângă evenimentele deja anunţate vor mai fi organizate o serie de surprize. “Sătmărenii au venit la fiecare ediţie a Zilei comunei să se distreze alături de cei din Odoreu. Îi aşteptăm cu braţele deschise şi în acest an şi sunt convins că se vor simţi bine alături de noi”, a mai afirmat Dumitru Pop.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img