More


  Sătmăreanul most wanted

  =

  sas

  Un singur sătmărean figurează pe lista celor mai periculoşi infractori căutaţi de Poliţia Română. Este vorba de sătmăreanul Mircea Sabin Sas, căutat pentru falsificare de monedă şi înşelăciune. Acesta figurează într-o companie selectă pe lista “most wanted”, alături de omul de afaceri sirian Zaher Iskandarani, zis şi “Prinţul Banatului”, condamnat pentru contrabandă, fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codruţ Marta, care se sustrage arestării, respectiv alţi infractori periculoşi, condamnaţi pentru omor, tâlhărie, trafic de droguri, proxenetism, viol şi alte infracţiuni grave.

  Falsificator de monedă periculos
  Pe lista infractorilor cei mai căutaţi de către Poliţia Română figurează 62 de persoane. Printre aceşti infractori, postaţi în secţiunea “most wanted” pe site-ul Poliţiei Române, se află şi sătmăreanul Mircea Sabin Sas. Născut în data de 22 decembrie 1965 în municipiul Satu Mare şi având ultimul domiciliu cunoscut tot în municipiul Satu Mare, Mircea Sabin Sas este căutat de câţiva ani de către poliţişti pentru săvârşirea unor infracţiuni de fals. Sătmăreanul posedă trei mandate pentru falsificare de monedă şi înşelăciune, fiind condamnat în total la opt ani şi o lună de închisoare. Mircea Sabin Sas este considerat un infractor periculos de către poliţiştii români, care nu reuşesc să-i dea de urmă de câţiva ani.

  O companie selectă
  Sătmăreanul Mircea Sabin Sas figureaă într-o companie selectă pe lista most wanted a poliţiştilor români. Cap de listă este Zaher Iskandarani, omul de afaceri sirian poreclit “Prinţul Banatului”. Sirianul a fost dat în urmărire naţională, pentru a fi încarcerat, după ce luna trecută a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare într-un dosar în care a fost trimis în judecată în urmă cu opt ani, într-un caz de contrabandă cu ţigări, cu un prejudiciu de 2 milioane lei. Pe aceeaşi listă figurează fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codruţ Marta, care posedă un mandat de arestare pentru evaziune fiscală. “Face parte din palierul de protecţie al grupării infracţionale constituite din mai multe persoane, iniţiatoare a unui amplu mecanism evazionist ce vizează sustragerea de la plata accizelor. Se sustrage arestării preventive”, se arată despre Codruţ Marta pe site-ul Poliţiei Române. Lista mai cuprinde zeci de infractori condamnaţi în lipsă pentru omor, tâlhărie, trafic de droguri, proxenetism, viol şi alte infracţiuni grave.

  Szasz Lorand  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img