More


  Sute de locuri disponibile la şcolile de poliţie

  =

  politisti

  Poliţia Română informează că au început înscrierile în instituţiile de învăţământ proprii şi subordonate Ministerului Afacerilor Interne (MAI), precum şi în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale (MApN) şi Serviciului Român de Informaţii (SRI). Un aspect important apărut în condiţiile de recrutare este modificarea criteriului de înălţime, respectiv 1,65 m bărbaţi şi 1,60 m femei. Cererile de înscriere la concursul de admitere în instituţiile de învăţământ superior pot fi primite până la data de 02.06.2014, iar pentru şcolile de agenţi de poliţie, înscrierea se face până la data de 14.08.2014.

  La Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti – Specializarea Drept sunt disponibile 40 de locuri, iar la Specializarea Ordine şi Siguranţă Publică – forma de învăţământ zi – 255 de locuri, din care 15 locuri pentru minorităţi, dintre care şapte pentru romi, cinci locuri pentru maghiari şi trei pentru alte minorităţi. La Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina – 500 de locuri, respectiv 15 locuri pentru minorităţi, dintre care zece locuri pentru romi, cinci locuri pentru alte minorităţi, iar la Şcoala de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan” Cluj–Napoca – 125 de locuri, respectiv 15 locuri pentru minorităţi, dintre care şase locuri pentru romi şi nouă locuri pentru alte minorităţi.

  În ceea ce priveşte locurile alocate MAI la instituţiile de învăţământ ale MApN şi SRI sunt disponibile în cadrul Academiei Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu” – Sibiu – 33 de locuri, la Academia Tehnică Militară – 18 locuri, Institutul Medico – Militar – 15 locuri şi Academia Naţională de Informaţii “Mihai Viteazul” Bucureşti – 10 locuri, toate urmând a se finaliza cu studii de licenţă. Iar la învăţământul postliceal, Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” – Piteşti – 17 locuri.

  Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare efectuează şi recrutarea candidaţilor pentru programul de studii universitare de licenţă drept, organizat la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” pentru locurile: Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă – 20 locuri, Inspectoratul General pentru Imigrări – 15 locuri, Direcţia Generală Paşapoarte – 15 locuri, Serviciul de Protecţie şi Pază – 6 locuri, Direcţia Generală Logistică – un loc, Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor – 6 locuri, Centrul Naţional SIS – un loc.
  Pavel Prodaniuc  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img