More


  Weekend cu multe violenţe în judeţ

  - Advertisement -

  Pe parcursul zilelor de sfârşit de săptămână, pe raza judeţului Satu Mare au fost înregistrate mai multe acte de violenţă. Trei din cele patru bătăi la care au intervenit poliţiştii au fost înregistrate vineri. Astfel, lucrătorii Secției 4 Poliție Rurală Beltiug au fost sesizați în jurul orelor amiezei, prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către C. Vasile, în vârstă de 53 ani, din comuna Socond, sat Stâna, județul Satu Mare, despre comiterea unei agresiuni. Polițiștii au stabilit că, în timp ce reclamantul se afla în curtea consăteanului P. Ionel, de 54 ani, pe fondul unor discuții neprincipiale, acesta l-a înțepat cu o furcă în brațul stâng. Victima a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean Satu Mare. În cauză a fost întocmită lucrare penală, agresorul fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

  De asemenea, vineri seara, lucrătorii Secției 8 Poliție Rurală Gherța Mică au fost sesizați telefonic despre faptul că numitul T. Grigore, de 39 ani, din localitatea Valea Seacă, județul Satu Mare, a fost agresat fizic de către C. Grigore de 61 ani. Polițiștii au constatat faptul că numitului T. Grigore i-au fost aplicate mai multe lovituri cu pumnii și o bâtă din lemn în zona capului, fiind transportat la Spitalul Județean Satu Mare. Agresorul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

  Câteva ore mai târziu, lucrătorii Secției 6 Poliție Rurală Tășnad au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către M. Zoltan de 44 ani din comuna Pir, județul Satu Mare, despre faptul că un minor de numai 16 ani, din aceeași localitate, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a pătruns fără drept în curtea locuinței sale, unde i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii la nivelul feței, l-a trântit la pământ, l-a amenințat cu moartea și cu incendierea locuinței. În cauză s-a întocmit lucrare penală pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și amenințare.

  Nici sâmbătă lucrurile nu s-au liniştit foarte mult. În seara acestei zile, Poliția municipiului Carei a fost sesizată prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către B. Alina, de 34 ani, domiciliată în Carei, despre faptul că B. Edit, de 29 ani, a fost lovită cu picioarele pe str. Petofi Sandor, de către P. Robert de 23 ani, din Carei. Persoana vătămată a fost îndrumată la Serviciul de Medicină Legală Satu Mare în vederea eliberării unui certificat medico-legal. Agresorul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.
  Pavel Prodaniuc  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img