More

  Maiorciac: “Vrem să jucăm cu o echipă de Liga 1“

  2

  După modelul Avântul Bârsana, Someşul Oar îşi doreşte să ajungă cât mai departe în Cupa României. Să ne reamintim că în stagiunea precedentă, maramureşenii au venit la Bucureşti pentru a juca cu Steaua. Aceasta este şi dorinţa managerului Zsolt Maiorciac de la Someşul Oar. Prezent la emisiunea Săptămâna Sportivă, acesta a declarat că echipa sa va da totul pentru a întâlni, de ce nu, o echipă din primul eşalon.

  “Vrem să ajungem cât mai departe. Întâlnim o echipă dificilă, dar vrem să luăm exemplul Bârsana, care a realizat o performanţă pentru o echipă de judeţ“, a spus Zsolt Maiorciac.
  Până atunci însă este cale lungă, iar miercuri, pe stadionul Someşul din Satu Mare, Oarul întâlneşte în faza a doua pe FC Universitar Maramureş. Un adversar, zicem noi, de bătut. Oarul s-a reunit de o săptămână sub comanda lui Alexandru Botoş şi a directorului sportiv Istvan Nagy, revenit şi el la echipa care l-a consacrat.
  Dacă Bogdan Tripon a plecat de la echipă, stabilindu-se în Franţa, la Oar a sosit un alt jucător c­are a evoluat la FC Olimpia. Este vorba despre fundaşul stânga Eugen Hanus, care poate fi o soluţie viabilă în defensivă, dar şi în linia mediană. Ba mai mult, sunt discuţii cu alţi trei jucători, mai ales că Berci şi Glodean sunt pe picior de plecare.
  Partida din faza a doua a Cupei României dintre Someşul Oar şi FC Universitar Maramureş,  se joacă miercuri, de la ora 17.30 pe stadionul Someşul din Satu Mare.

  Daniel Chiorean

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE