More

  Cosmin Bodea: „ Am luat goluri de cascadorii râsului!”

  4

  Olimpia a fost eliminată ruşinos din Cupa României de o echipă de liga a 3-a, Unirea Jucu. Galben-albaştrii s-au văzut învinşi la penalty-uri, scor 6-5, şi au reuşit contraperformanţa de a rata ultimele trei lovituri de departajare.

  Antrenorul Cosmin Bodea a găsit cu greu explicaţii pentru acest eşec în condiţiile în care echipa lui a avut avantaj de 1-0 încă din minutul 2, iar apoi la penalty-uri a avut două şanse de calificare.
  „Îmi revin cu greu după această eliminare. E impardonabil ce s-a întâmplat la Jucu. Am luat goluri ca la cascadorii râsului, cu greşeli individuale ce se văd cu greu şi la juniori“, a spus Cosmin Bodea, care speră ca totuşi echipa să se trezească la realitate până la meciul de sâmbătă de la Câmpina.
  „La primul lor gol după o lovitură liberă jucătorul de la Jucu a înscris dintre şase jucători de la noi. Apoi la golul de 2-1 nici nu ştiu cum de a nimerit colţul lung. În loc să protejeze şi mingea să iasă afară, fundaşul nostru i-a lăsat mingea adversarului care a tras din lateral, aproape de linia de poartă, direct în colţul lung.” a povestit Bodea.
  Legat de loviturile de departajare, primele trei au fost  executate perfect de Iuhas, Laso şi Bic. Iar la 3-2 pentru Olimpia, Munteanu putea închide meciul. A tras lamentabil, mult peste şi pe lângă poartă… De parcă la Jucu în poartă a intrat Moţi, lui Apostu şi Gavrilescu, doi jucători experimentaţi, le-au tremurat picioarele şi au trimis direct în portarul gazdelor. La toate se adaugă evoluţia foarte slabă a lui Heil, înlocuit cu Mureşan încă din minutul 32 şi lipsa unei soluţii solide pentru postul de mijlocaş stânga.
  Preşedintele Comitetului director, Ionică Câmpan, a recunoscut că îi e ruşine să mai dea ochii cu suporterii după această înfrângere. „Mie, unul, mi-e ruşine de ce s-a întâmplat la Jucu. Nu aveam voie să ne prezentăm aşa la acest joc şi să ne bată o echipă de pluton de liga a 3-a. Băieţii trebuie să se trezească rapid şi să câştige la Câmpina, altfel vom lua măsuri drastice” a spus oficialul Olimpiei care-i sfătuieşte pe jucători să vorbească mai puţin şi să joace fotbal cu suflet şi dăruire.
  Astăzi la ora 12 e programată o conferinţă de presă la stadion, înaintea partidei de campionat de la Câmpina, de sâmbătă.
  Iată rezultatele de marţi din Cupa României.
  Aerostar Bacău (BC) – SC BACĂU (BC) 0-5
  Cetatea Târgu Neamţ (NT) – RAPID CFR SUCEAVA (SV) 0-1
  VIITORUL AXINTELE (IL) – Unirea Slobozia (IL) 6-4 după penalty-uri (2-2 după 90 de minute
  Gloria Buzău (BZ) – CF BRĂILA (BR) 0-1
  FC Ştefăneşti (IF) – ACS BERCENI (IF) 2-3
  FORTUNA POIANA CÂMPINA (PH) – Unirea Târlungeni (BV) 3-0
  FC Voluntari (IF) – CS MIOVENI (AG) 1-2
  CHINDIA TÂRGOVIŞTE (DB) – Academica Argeş (AG) 2-1 după prelungiri (1-1 după 90 de minute)
  FC Olt Slatina (OT) – CSM RÂMNICU VÂLCEA (VL) 3-5 după penalty-uri (1-1 după 90 şi 120 de minute, 2-4 la penalty-uri)
  FC CARANSEBEŞ (CS) – Metalul Reşiţa (CS) 9-8 după penalty-uri (1-1 după 90 şi 120 de minute)
  ŞOIMII PÂNCOTA (AR) – ACS Poli Timişoara (TM) 3-2
  UNIREA JUCU (CJ) – Olimpia Satu Mare (SM) 6-5 după penalty-uri (2-2 după 90 şi 120 de minute, 4-3 la penalty-uri)
  Arieşul 1907 Turda (CJ) – FC BIHOR ORADEA (BH)  0-1 după prelungiri (0-0 după 90 de minute)
  Farul Constanţa (CT) – SĂGEATA NĂVODARI (CT) 1-3 după prelungiri (1-1 după 90 de minute)

  Cristian Stan

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE