Judecătoarea Vâlcu, desemnată preşedinte al BEJ Satu Marebej

În urma tragerii la sorți ce s-a desfășurat ieri la Tribunalul Satu Mare, judecătorul Adriana Vâlcu a fost desemnat președinte al Biroului Electoral Județean Satu Mare pentru alegerile prezidențiale din 2 noiembrie. Tot ieri au fost stabiliți locțiitorul și membrul BEJ. Este vorba despre locțiitorul Marta Sălăjan şi de celălalt judecător membru al BEJ, Ileana Mihai Coman.

Președintele Tribunalului, Rodica Grosoș Maxim, a declarat că a pregătit bilețelele cu numele judecătorilor pentru tragere la sorți din cauza faptului că niciun judecător nu a dorit să participe la alegeri. ”Avem liste, bilețele cu colegii judecători, sunt cu excepția mea toți judecătorii instanței pe aceste bilețele, pentru că nu a vrut nimeni, și nu vrea nimeni să participe la alegeri. Atunci, am decis că e chestiune de noroc, cine va fi tras dintre colegi va trebui să participe”, a spus Rodica Grosoș Maxim.
Tragerea la sorți a fost efectuată de către vicepreședintele Tribunalului Satu Mare, Nilda Preda Târnoveanu, numele judecătorilor extraşi fiind anunţate de către președintele Tribunalului, judecătorul Rodica Grosoș Maxim. Din partea Instituţiei Prefectului Satu Mare au fost prezenţi subprefectul Altfatter Tamaș și șeful Serviciului Juridic, Cosmin Dorle.

Szasz Lorand

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts