Semafoare cu buton în mai multe locaţii din Sătmarsemafoare

Primăria Satu Mare va monta o serie de semafoare în mai multe locaţii din municipiu, decizia fiind luată ieri în cadrul şedinţei Comisiei de Siguranţă a Circulaţiei.

În urma vizitelor efectuate în cartiere, la întâlnirile cu cetăţenii au fost semnalate mai multe probleme care ţin de competenţa acestei comisii, iar în şedinţa de ieri au fost soluţionate majoritatea solicitărilor.

Astfel, vor fi montate semafoare cu buton la trecerile pentru pietoni de la intersecţia Bulevardului Octavian Goga cu strada Basarabia, în faţa magazinului Billa, pe Bulevardul Lucian Blaga şi pe strada Martirilor Deportaţi, la intrarea principală în Piaţa Agroalimentară nr. 1.

semafor

Totodată, membrii comisiei au mai decis marcarea pistei de biciclişti pe digul râului Someş, limitarea de tonaj la 7,5 t pe strada Bradului pe porţiunea cuprinsă între străzile Platanului şi Pinului şi montarea unei oglinzi de circulaţie în intersecţia străzii Astronauţilor cu Bulevardul Sănătăţii, pentru o mai bună vizibilitate.

De asemenea, se vor înfiinţa treceri de pietoni la intersecţia străzilor Eroilor, George Călinescu, Rodnei, strada Ganea, pe Aleea Ilişeşti, în zona Liceului Teologic Ortodox, pe Bulevardul Lucian Blaga, în zona cimitirului, pe Drumul Botizului, pe strada Şoimoşeni și la ieşirea de pe Aleea Universului spre strada Zenit.
Florin Dura

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts