More


  A fost pornit iluminatul ornamental de sărbători

  - Advertisement -

  IMG_5010

  Sute de copii sătmăreni însoţiţi de părinţi şi bunici au fost aseară alături de primarul municipiului Satu Mare la pornirea iluminatului ornamental de sărbători, în faţa bradului situat în parcul Libertăţii, vizavi de Hotelul Dacia. La momentul festiv a fost prezent şi preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, împreună cu copiii săi. După ce au apăsat împreună cu primarul pe comutator, copiii au primit bomboane din partea crăciuniţelor.

  Lumini9

  “Participarea numeroasă a demonstrat că sătmărenilor le-a plăcut acest cadou făcut lor de Primăria şi Consiliul Local Satu Mare. Din cauza greutăţilor financiare, în acest an ne-am concetrat asupra zonei centrale. A fost un moment extraordinar să simt toate acele mânuţe ale copiilor când am apăsat împreună comutatorul. Abia aştept ca la anul să apese împreună cu mine pe buton şi nepoţelul meu”, ne-a declarat primarul Dorel Coica.

  Iluminatul ornamental au fost instalat în Piaţa Libertăţi, pe Bulevardul I.C. Brătianu, la intersecţia dintre I.C Brătianu şi strada Vasile Lucaciu, în Piaţa Romană, pe podurile Golescu şi Decebal, pe Drumul Careiului (între cele două poduri), respectiv la intersecţiile Crinul şi Burdea.

  Lumini7

  Iluminatul ornamental pentru sărbătorile de iarnă a costat 200.000 de lei.
  Szasz Lorand  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img