More


  Andreea Paul Vass, la braţ cu extremiştii maghiari

  =

  6-AL_SzMH

  Toţi românii au aflat că, în dorinţa sa nestăvilită de a ajunge preşedinte al României, candidatul ACL Klaus Iohannis s-a făcut frate de cruce cu extremiştii maghiari. Partidul Popular al Maghiarilor din Transilvania (PPMT) şi Partidul Civic Maghiar (PCM) au anunţat că îl susţin pe Klaus Iohannis în turul al II-lea al alegerilor prezidenţiale. Astfel, a ajuns să împărtăşească aceleaşi scopuri cu extremiştii maghiari şi deputatul democrat- liberal de Ţara Oaşului, Andreea Paul Vass, unul dintre cei mai înfocaţi susţinători ai candidatului ACL Klaus Iohannis în zona Sătmarului.

  Iohannis, susţinut de extremiştii maghiari
  Gazeta de Nord-Vest a mai arătat că Laszlo Tokes îl susţine pe Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, fiind convins că liderul liberal va rezolva problemele etnicilor maghiari din Transilvania. “Suntem convinşi că domnul Klaus Iohannis, care este minoritar, va rezolva idealurile poporului secui din Transilvania!”, a spus europarlamentarul Tokes Laszlo, ales pe listele partidului Fidesz din Ungaria, condus de premierul ungar Viktor Orban. Acelaşi anunţ a fost făcut şi de liderii PCM. În loc să se delimiteze de Laszlo Tokes, Klaus Iohannis chiar le-a mulţumit pe Facebook acestuia şi candidatului PPMT la Preşedinţia României în primul tur, Szilagyi Zsolt, “pentru sprijin şi încredere”.

  Laszlo Tokes, un adversar al României
  Laszlo Tokes nu mai are nevoie de nicio prezentare pentru români. Acesta a avut nenumărate poziții împotriva României ca stat național unitar, în mandatele sale în Parlamentul European, în calitatea de vicepreședinte al PE, funcție în care a fost numit cu sprijinul lui Traian Băsescu și al PDL, precum și în întreaga sa activitate politică. Tokes a fost cel care a pus semnul egal între Transnistria și Ținutul Secuiesc și susținea că ambele regiuni “ar merita un statut de autonomie teritorială”. Acelaşi Tokes afirma că “statul naţional unitar”, expresia din Articolul 1 al Constituției României, reprezintă “o noţiune exclusivistă şi jignitoare” pentru comunitatea maghiară. Tot Laszlo Tokes a fost cel care i-a cerut premierului Ungariei, Viktor Orban, să ofere “protectorat” Transilvaniei.

  Deputatul de Oaş susţine un neamţ evanghelic
  De aceeaşi parte cu extremiştii maghiari a ajuns să lupte în ultima vreme şi deputatul democrat-liberal de Ţara Oaşului, Andreea Paul Vass. Mai nou, scopul lor e comun, respectiv sprijinirea cu orice preţ a lui Klaus Iohannis în turul al II-lea al alegerilor prezidenţiale. Deputatul Andreea Paul Vass îşi trădează electoratul din Ţara Oaşului, sprijinind un german pentru funcţia de preşedinte al României. Oşenii sunt patrioţi şi vor conştientiza că România trebuie să aibă un preşedinte român şi ortodox. În plus, oşenii pe care cică îi reprezintă în Camera Deputaţilor nu sunt absolut deloc evanghelici, ca şi candidatul căruia îi face campanie atât de asiduă Andreea Paul Vass. Este de notorietate că locuitorii Ţării Oaşului sunt fie ortodocşi fie penticostali, lucru pe care ar trebui să-l conştientizeze şi cel care se erijează în reprezentantul lor în Camera Deputaţilor.

  Szasz Lorand  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img