More


  Aniversarea vârstei de aur la Odoreu

  =

  odoreu

  Vârstnicii comunei Odoreu au fost sărbătoriţi ieri în cadrul evenimentului „Aniversarea vârstei de aur 65 plus”, ajuns la cea de a opta ediţie. Evenimentul a fost organizat de Căminul Cultural, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Odoreu.

  Sutele de vârstnici de peste 65 de ani au fost invitaţi la o masă caldă în incinta Căminului Cultural. Alături de ei au sărbătorit şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, primarul comunei Odoreu, Dumitru Pop, precum şi o parte dintre consilierii locali.

  În deschiderea sărbătorii, primarul Dumitru Pop le-a adresat vârstnicilor cele mai calde mulţumiri pentru ceea ce au realizat urându-le şi un călduros „La Mulţi Ani!”. „Am ajuns la a opta ediţie şi, în afară de căldura trupească, simt venind dinspre voi şi o căldură sufletească. Vă mulţumim şi vă cinstim pentru ceea ce aţi făcut pentru comunitatea noastră şi vă mulţumesc că aţi fost alături de noi ori de câte ori v-am cerut sprijinul. La sărbătoarea voastră este prezent şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, care ne-a ajutat să obţinem finanţarea pentru trei proiecte mari la nivelul comunei şi căruia îi mulţumim. Ştim că mai sunt multe de făcut în această comună şi de aceea vă rog să fiţi în continuare alături de noi”, a mai spus Dumitru Pop.

  Gânduri bune şi tot binele din lume le-a transmis celor care au împlinit vârsta de aur şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor. „Sunt onorat să fiu alături de dumneavoastră la această frumoasă sărbătoare, o iniţiativă a primarului Dumitru Pop care-i face cinste, atât lui cât şi oamenilor din jurul lui. Dumneavoastră meritaţi tot respectul nostru pentru tot ce aţi realizat până acum. Vă transmit multă sănătate, fericire alături de familii şi un călduros La Mulţi Ani!”, a mai spus Mircea Govor.

  În continuarea manifestării, au fost înmânate diplomele de recunoştinţă pentru cei 50 de nou-veniţi în Clubul Vârstei de Aur, care au mai primit şi cîte trei trandafiri roşii de ciocolată din partea sponsorului din Odoreu. Sărbătoriţii au mai beneficiat de o masă caldă şi un spectacol de muzică românească şi ungurească prezentat de trupa „Metropolis”. Totodată, au mai primit şi un pachet de alimente din partea organizatorilor.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img