More


  Apel la unitate

  =

  În sfârșit, duminică se termină regimul Băsescu. Cei peste 7 milioane de români se simt eliberați. Ei au vrut să scape de Traian Băsescu de acum doi ani, când au votat pentru suspendarea președintelui. Și au fost târâți prin tribunale, sculați în plină noapte să fie duși cu duba, sub escortă în fața judecătorilor. Ei au vrut să scape de Băsescu din 2009, dar alegerile prezidențiale de atunci au fost fraudate în străinătate.

  Nu putem uita cum un român vota la 5 secunde la ambasada de la Paris. Acum, poate cam târziu, românii se eliberează de Băsescu, de un regim odios, care a semănat ură și a cultivat dezbinare. De aceea, în această campanie electorală, oamenii au rezonat puternic la apelul la unitate, la solidaritate, la nevoia unui președinte al tuturor românilor. Românii s-au săturat de mizeriile prezidențiale, de aceea așteaptă un altfel de președinte. Nu unul nepregătit, care ne cântă imnul național după ce i se șoptește în cască sau face declarații politice de pe prompter.

  Ieșirea în conferința de presă, ieri seara, cu câteva ore înainte de terminarea campaniei electorale a lui Traian Băsescu nu reprezintă decât ultima zvâcnire a monstrului care își simte sfârșitul.

  Frica de pușcărie l-a determinat să arunce cu amenințări și jigniri fără precedent. Simte că se apropie decontul, după ce va rămâne dezbrăcat, fără imunitate.

  De aceea, românii vor avea motive să sărbătorească, duminică seara. Ei vor alege pentru schimbare, nu pentru continuitatea regimului Băsescu.

  Marius Oproiu  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img