More


  Black Friday vine cu reduceri substanţiale pentru sătmăreni

  - Advertisement -

  somesul

  Sătmărenii au azi(n.r. vineri) posibilitatea de a-şi achiziţiona produse cu preţ redus în cadrul acţiunii intitulată sugestiv “Black Friday” de la Centrului Comercial “Someşul”.

  Peste 50 de magazine din incinta acestui centru comercial s-au pregătit temeinic pentru acest eveniment, oferind reduceri cuprinse între 10% şi 40%. Comercianţii se aşteaptă ca vânzările să crească în Vinerea Neagră a Cumpărăturilor.

  Magazinele din incinta Centrului Comercial “Someşul” au făcut ieri ultimele pregătiri pentru Vinerea Neagră a Cumpărăturilor, astfel că azi sătmărenii îşi pot achiziţiona produse de aici cu preţuri reduse. Peste 50 de magazine din cadrul acestui centru, de la cele de cadouri şi gablonţuri, până la cele de încălţăminte şi îmbrăcăminte sau cele de bijuterii, ceasuri, cosmetice și parfumuri, sunt angrenate în cadrul acestui eveniment.

  Spre exemplu, magazinul Bossini, oferă reduceri de 40% pentru articolele de îmbrăcăminte pe care le comercializează. “Ne-am pregătit cât se poatre de serios pentru Black Friday şi venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu reduceri de 40% la îmbrăcămintea din colecţia de toamnă.

  De asemenea, în afară de Black Friday mai avem şi alte reduceri”, a precizat şefa de magazine Carina Galiger. Şi cei de la magazinul de încălţăminte Amely spun că sunt pregătiţi pentru Vinerea Neagră a Cumpărăturilor.

  “Avem reduceri de 30% la încălţămintea de iarnă: botine, cizme, ghete”, ne-a spus şefa acestui magazine.

  Totodată, magazinele Poco Loco, specializat pe cadouri, şi King Art, specializat pe bijuterii şi gablonţuri, oferă reduceri de 15% de Black Friday. “Suntem pregătiţi pentru acest eveniment şi ne aşteptăm ca vânzările să crească de Vinerea Neagră a Cumpărăturilor.

  Black Friday de la Centrul Comercial “Someşul se va desfăşura între orele 9.00 şi 20.00.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img