More


  Certezean ucis în mod barbar la Paris

  =

  police

  Cristian Ciocan, un tânăr în vârstă de 23 de ani din Certeze, și-a găsit sfârșitul în capitala Franței, în condiții cu totul și cu totul dubioase. Ceea ce se presupune că a fost o crimă s-a petrecut pe data de 12 noiembrie.

  Autoritățile franceze merg pe ipoteza unei crime. Apropiații familiei Ciocan susțin că printre suspecți s-ar putea număra și un consătean de-al victimei, dar și un arab.

  După modelul multor oșeni, Cristian Ciocan trăia de câțiva ani în Franța împreună cu familia, respectiv cei doi părinți și alți șase frați, stabiliți definitiv în Hexagon. În România mai veneau doar o dată pe an, la Certeze având o căsuță mult mai modestă decât ceilalți certezeni plecați la muncă în străinătate. Și ca povestea să fie și mai tragică, trupul neînsuflețit al tânărului a fost găsit într-un spațiu părăsit de la marginea Parisului chiar de către unul dintre frații săi. Acesta și-a găsit fratele cu urme de răni la ambele mâini, putând rezulta faptul că victima a fost imobilizată înaninte de a fi ucisă.

  Potrivit unor martori intervievați de jurnaliștii de la vocetransilvaniei.ro:

  ”Suspectul Petru Ciocan, cunoscut în Certeze ca Petru a lu’ Dron, este un infractor cu un cazier foarte bogat în România și în Franța.Mai ales că în seara dinaintea crimei, Petru lu’ Dron l-a bătut crunt pe Cristian Ciocan”.

  Gheorghe Ababei, unchi al victimei, a povestit pentru voceatransilvaniei.ro că nepotul său a fost găsit spânzurat cu un cablu în hala dezafectată în care trăia.

  ”Cristi Ciocan este nepotul meu. Așa din sunate, am vorbit cu mama lui, am aflat că a fost omorât, nu știu de ce, dar noi am zis să așteptăm verdictul medicului legist. Să vedem, ori s-a spânzurat, ori a fost omorât. El a avut înfășurat de 6 ori un cablu. Eu zic că numa dacă nu l-a ținut de aici din spate cineva, La Paris lucre, mai mergea când era de lucru, când nu, nu. El a fost găsit de fratele lui. Seara s-au depărțit și dimineața când trebuiau să meargă la muncă o mers acolo unde au dormit și l-a sunat pe un frate de-a lui și i-a spus: L-am aflat pe Cristi nost mort”, povestește Gheorghe Ababei.



  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img