More


  Certezeanul ucis la Paris, înmormântat miercuri în capitala Franţei

  - Advertisement -

  certeze

  Tânărul Cristian Ciocan, originar din Certeze, care şi-a găsit sfârşitul în data de 12 noiembrie spânzurat într-o hală din capitala Franţei, va fi înmormântat azi (n.r. miercuri) la Paris. În ceea ce priveşte ipoteza unei crime, variantă pe care merg şi autorităţile franceze, în cercul de suspecţi al posibililor criminali se află şi fratele său geamăn.

  Rudele tânărului decedat în condiţii suspecte la Paris şi-ar fi dorit să-l aducă pe Cristian Ciocan în ţară şi să-l înmormânteze la Certeze, însă posibilităţile financiare nu le-au permis acest lucru, potrivit celor afirmate de unii cetăţeni din Certeze. În aceste condiţii, Cristian va fi înmormântat în cursul zilei de azi în unul dintre cimitirele din capitala Franţei. “Au vrut să-l aducă la Certeze să-l înmormânteze aici, dar nu au avut bani. Aşa că îl vor înmormânta la Paris”, ne-au spus o parte dintre certezenii care cunosc situaţia familiei.

  După cum se ştie, în ceea ce priveşte decesul lui Cristian, autorităţile franceze au mers pe ipoteza unei crime. Iniţial, din grupul de suspecţi făceau parte nişte arabi precum şi un alt certezean care trăieşte de mai mulţi ani la Paris, un anume Petru a lu’ Dron. Certezenii vorbesc că acum pe lista suspecţilor ar fi fost inclus şi fratele geamăn al lui Cristian. De asemenea, certezenii nu exclud această ipoteză afirmând că familia din care făcea parte Cristian nu era una foarte unită, cu toate că întreaga familie se afla în Franţa de mai mulţi ani. Unii dintre aceştia întăresc această ipoteză afirmând că şi tatăl lui Cristian a fost condamnat la închisoare pentru un omor săvârşit în urmă cu mai mulţi ani.

  Nu se cunoaşte însă cu certitudine mobilul crimei. Certezenii cred că atât Cristian cât şi fratele său geamăn erau în cârdăşie cu nişte arabi din Paris şi făceau parte dintr-o reţea de traffic de stupefiante. Este foarte posibil ca în cadrul acestei reţele să fi intervenit nişte neînţelegeri care să ducă, în final, la crimă. Autorităţile franceze continuă cercetările în acest caz.

  Cristian Ciocan, în vârstă de doar 23 de ani, a fost găsit în data de 12 noiembrie fără suflare într-o hală dezafectată de la periferia Parisului chiar de fratele său. Din primele verificări de la faţa locului, se pare că tânărul certezean fusese spânzurat.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img