More


  Consilierul Andreei Paul Vass s-a dat drept reprezentant GNV la Negreşti

  =

  almosi

  Consilierul deputatului Adreea Paul Vass, Ştefan Lucian Almoşi, s-a dat drept observator din partea Gazetei de Nord-Vest pentru a se putea infiltra în secţiile de votare. Înzestrat cu un aparat de fotografiat şi fluturând o acreditare, consilierul deputatului a afirmat în mai multe rânduri că este observator din partea Gazetei de Nord-Vest şi că lui trebuie să i se permită accesul în secţiile de votare şi să i se permite fotografierea.

  În momentul când reprezentanţii secţiei de votare 206 s-au dus cu urna mobilă la Spitalul Orăşenesc Negreşti Oaş, Ştefan Lucian Almoşi s-au legat scai de aceştia recitând aceeaşi poezie cu observatorul din partea GNV. A fost momentul când a fost auzit de un negreştean care a întrebat reporterii GNV şi Nord Vest TV dacă acest personaj a fost acreditat de trustul nostru de presă.

  Neştiind despre o astfel de acreditare, reporterii GNV şi NVTV s-au dus să-l recunoască pe acest personaj. A fost întrebat din partea cui a primit el acreditare şi cine i-a permis să folosească numele de Gazeta de Nord Vest. Consilierul Andreei Paul Vass a negat cu vehemenţă că el s-a folosit de acest nume. A continuat să nege acest lucru chiar şi în momentul în care a fost pus faţă în faţă cu martorul care l-a auzit spunând acest lucru.

  La un moment dat, simţindu-se încolţit, s-a închis în maşina pe care o conducea şi a început să sune în stânga şi în dreapta. În foarte scurt timp la faţa locului au ajuns câţiva oameni din staff-ul pe care-l reprezintă pentru a-i lua apărarea. După mai multe discuţii, în urma cărora situaţia s-a mai detensionat, tot Ştefan Lucian Almoşi s-a simţit jignit afirmând că „a fost luat cam tare şi s-a simţit ameninţat”. Asta da obrăznicie. Se pare că a învăţat numai lucrurile proaste de la Andreea Paul Vass.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img