More


  Criminalul Gabrielei Dorgai ar fi omorât o femeie şi în Ungaria

  =

  16-bun_SzMH

  Jurnaliștii maghiari de la Blikk.hu au lansat un scenariu halucinant. Potrivit acestora, ucigaşul actriţei Gabriela Dorgai ar fi un criminal în serie. Concret, în cursul anului trecut a avut loc în Budapesta o crimă similară, autorul nefiind identificat nici până în prezent. Victima a fost Kardosné Gyurik Krisztina, în vârstă de 36 de ani, care a fost violată şi ucisă pe malul Dunării din capitala Ungariei.

  Coincidenţă sau nu, atât Kardosné Gyurik Krisztina cât şi Gabriela Dorgai au fost găsite pe jumătate dezbrăcate şi doar cu un singur pantof. De asemenea, ambele femei au fost omorâte prin asfixiere mecanică. În schimb, Kardosné Gyurik Krisztina avea semne pe mâini, semn că ar fi fost legată.

  Pe de altă parte, poliţiştii români lansează ipoteza potrivit căreia victima l-ar fi cunoscut pe criminal, fapt care ar putea infirma ipoteza aceluiaşi criminal. Oamenii legii au ajuns la această concluzie după ce au identificat fire de iarbă pe talpa piciorului femeii, cel mai probabil actriţa coborând spre malul Someşului sub ameninţarea criminalului.

  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img