More


  Dora Blatniczki este Miss Boboc Liceul de Arte “Aurel Popp”

  - Advertisement -

  dora

  Pentru că fiecare liceu are nevoie de un boboc şi o boboacă pentru a duce mai departe tradiţia Balului, elevii de la Liceul de Arte “Aurel Popp” au organizat miercuri, seara un bal în care au fost invitaţi cei mai talentaţi elevi ai şcolii.

  Dacă alte licee invită vedete de renume, organizatorii s-au gândit că balul ar putea fi o modalitate de a-i promova pe cei care studiază de peste 10 ani un instrument muzical, balet sau profilul canto. Aşa că, pe lângă concursul propriu-zis, în care au fost jurizate cele şase concurente pentru titlul de Miss şi cei doi aspiranţi la titlul Mister, publicul a avut parte şi de câteva momente artistice în care au fost implicaţi doar elevi şi fosşti elevi ai Liceului de Arte “Aurel Popp”.

  10616088_756576964431925_1007116740936155606_n

  Având susţinerea atât elevi sau foşti elevi talentaţi ai şcolii, concurentele s-au descurcat la toate probele, dar câteva au ieşit mult mai mult în evidenţă.

  Astfel că juriul a hotărât să îi acorde titlul de Miss Boboc 2014 elevei Dora Blatniczki, în timp ce elevul David Pirscuk a fost desemnat Mister Boboc 2014. Pe locul II s-a clasat eleva Paula Covaci, pe locul III Patricia Chiorean, iar titlul de Miss şi Mister Popularitate a fost acordat elevei Dămian Tamara, respectiv elevului Angelo Lup.

  Alexandra Ardelean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img