More


  Două minore, găsite joi de poliţiştii sătmăreni

  - Advertisement -

  feteDouă surori minore, în vârstă de 13, respectiv 12 ani, au fost găsite ieri (n.r. joi) de poliţişti după ce cu două zile în urmă au dispărut de acasă.

  În dimineaţa zilei de joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare anunţa printr-un comunicat de presă că cele două surori au plecat de acasă în cursul dimineţii de 18 noiembrie, iar poliţiştii sătmăreni le caută.

  În cadrul aceluiaşi comunicat, erau prezentate semnalmentele celor două minore dispărute, Daniela-Diana şi Andrea-Rodica, precum şi îmbrăcămintea purtată de acestea la momentul dispariţiei de acasă, cerând cetăţenilor care pot da informaţii cu privire la prezenţa acestor persoane în diferite zone să le furnizeze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze Serviciul Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112.

  După numai câteva ore, IPJ Satu Mare a mai dat publicităţii un alt comunicat de presă prin care se arăta că cele două minore au fost găsite de către poliţişti şi se află în afara oricărui pericol.

  Totodată, se mai preciza faptul că pe durata dispariţiei acestea nu au fost victimele vreunei agresiuni, fără a prezenta detalii unde au fost acestea găsite şi ce au făcut în perioada în care au dispărut de acasă.

  Cele două fete au mai dispărut de acasă şi în cursul anului trecut, fiind regăsite de poliţişti tot după circa două zile.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img