More


  Două noi probe ADN trimise la Institutul „Mina Minovici”

  =

  IMG_4398

  Inspectorul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Satu Mare, comisarul şef Florentin Vlad, a declarat ieri în cadrul şedinţei Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică că în cazul uciderii artistei Gabriela dorgai au fost trimise două noi probe de ADN spre analiza Institutului de Medicină Legală „Mina Minovici”.

  De asemenea, comisarul şef a atras atenţia asuspra atitudinii reprobabile a unor sătmăreni, care deşi au auzit zgomote nu au reacţionat.

   


  „Au fost martori care au văzut ce s-a întâmplat dar care nu au intervenit. Nu trebuiau să intervină, dar trebuiau să dea un telefon!”, a precizat Florentin Vlad.

  Comisarul şef a mai precizat că isteria generală continuă în judeţ.

  „În ultimele 24 de ore au fost 12 apeluri privind persoane suspecte. O stare generală de isterie nu face bine nimănui. Beneficiem de sprijinul deosebit al celor din Inspectoratul General al Poliţiei Române, şeful Serviciului omoruri şi cu încă un coleg de-al dânsului sunt alături de noi de marţi”, a precizat Vlad.


   

  Totuşi, inspectorul şef al IJP Satu Mare a ţinut să precizeze că poliţiştii îşi fac treaba.

  „În 2013 au fost patru omoruri şi au fost descoperiţi autorii. În 2014 au fost patru cazuri, din care trei criminali au fost descoperiţi”, a concluzionat Florentin Vlad.

  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img