More


  Festivalul “Muzica inimii mele”, în faza de preselecţie

  =

  Elevii sătmăreni s-au putut înscrie până vineri la Festivalul-concurs “Muzica inimii mele” organizat de Şcoala de Arte din Satu Mare. De azi nu se mai acceptă fişele de înscriere. În următoarea săptămână organizatorii vor analiza fişele de înscriere şi vor face o preselecţie a celor care şi-au manifestat dorinţa de a cânta în cadrul festivalului pentru a determina dacă elevii au respectat condiţiile stipulate în regulamentul de concurs.

  Pot participa la concurs câte doi solişti desemnaţi de profesorii de muzică din orice şcoală generală sau liceu din judeţul Satu Mare, care vor participa la preselecţia organizată în data de 27 noiembrie de la ora 17:00, la sediul Şcolii de Arte Satu Mare, câte doi solişti din fiecare Şcoală Populară de Arte din ţară, câte doi soliști din cadrul altor organizații sau instituții de cultură. Fiecare solist vocal va pregăti pentru concurs două piese la alegere. Se va interpreta obligatoriu o piesă, iar a doua, doar la solicitarea juriului. Nu au dreptul să intre în concurs câştigătorii trofeului din ediţiile anterioare.

  Evenimentul va avea loc în zilele de 28 şi 29 noiembrie şi se adresează cursanţilor Şcolilor de Arte din țară și din străinătate, precum și tinerilor care frecventează alte instituții și organizații de cultură.Pentru fiecare categorie de concurenţi vor fi acordate câte trei premii şi două menţiuni. Marele premiu al festivalului va fi de 600 lei. Din juriu vor face parte doi profesorii de muzică, un reprezentant al Consiliului Local şi Tudor Toduţ, finalist la X Factor.
  Alexandra Ardelean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img