More


  În trafic, la volan, cu permisul anulat

  =

  politist

  Numărul celor care încalcă codul rutier şi sunt depistaţi de poliţiştii sătmăreni este din ce în ce mai mare. Astfel, duminică seara, poliţiştii din Batarci au depistat în trafic pe strada Pădurii din localitate, autovehiculul marca Ford, la volanul căruia se afla Vasile C. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul avea permisul de conducere anulat.

  Tot duminică, poliţiştii Secţiei Carei au identificat în trafic, pe raza localităţii Domăneşti, autoturismul marca Volkswagen care era condus de Vasile R., de 25 de ani. În urma controlului efectuat s-a stabilit că autoturismul avea aplicate plăcuţe cu număr de circulaţie provizoriu care avea valabilitatea expirată din luna august a acestui an.

  În ambele cazuri conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. De asemenea, au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere a fost anulat, în prima situaţie şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat în cea de-a doua situaţie.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img