More


  Locuri de muncă în Germania în domeniul hotelier – gastronomic

  =

  eures

  Sătmărenii care vor să lucreze în Germania în domeniul hotelier şi gastronomic au acum această posibilitate. EURES România dispune de 77 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în acest domeniu care doresc să desfăşoare o activitate sezonieră în Germania. Selecţia pretendenţilor va avea loc în luna februarie la Braşov.

  Compania germană Europa Park, McDonald’s şi Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Bonn oferă locuri de muncă în meseriile de bucătar (20 de posturi), ospătar (25 de posturi), personal în industria gastronomiei de sistem (20 posturi), ajutor bucătar (6 posturi) şi cameristă/roomboy (6 posturi). Pentru ocuparea posturilor de bucătar, ospătar şi personal în industria gastronomiei de sistem, sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu şi cunoştinţe bune sau foarte bune de limbă germană (nivel B1/B2), precum şi cunoştinţe bune de limbă engleză (nivel B1). Pentru posturile de ajutor bucătar şi cameristă/roomboy, angajatorii germani solicită persoane care au cunoştinţe de limbă germană, nivel A2 – B1, precum şi experienţă în domeniu.

  Angajarea se face pe o perioadă de 9 luni, cu posibilitate de prelungire, începând cu luna martie 2015. Salariul oferit este de 1.500 – 2.200 euro brut/lună pentru lucrătorii calificaţi (bucătar, ospătar) şi de 1.300 – 1.600 euro brut/lună pentru personalul necalificat. Persoanele cu domiciliul în judeţul Satu Mare, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img