More


  Maramureşean prins cu 4.000 de ţigări în rezervorul maşinii

  =

  tigari

  Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Halmeu au descoperit și ridicat în vederea confiscării cantitatea de 3.920 ţigarete de proveniență ucraineană, în valoare de aproximativ 900 lei. Întreaga cantitate de țigări a fost descoperită în rezervorul autoturismului, pe care un cetăţean român intenţiona să o comercializeze pe piaţa neagră de desfacere din zonă.

  Joi, în jurul orei 13.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu s-a prezentat, pentru a intra în România, cetățeanul român Alin C., în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe raza judeţului Maramureş, cu un autoturism marca Volkswagen.

  La controlul efectuat de echipa comună formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali s-a constatat faptul că în rezervorul autoturismului se află o cantitate de ţigări, fapt pentru care a fost efectuat un control amănunţit. Astfel, au fost descoperite în rezervor 3.920 ţigarete de provenienţă ucraineană pe care bărbatul a încercat să le introducă ilegal în ţară.

  Drept urmare, ţigările, în valoare de aproximativ 900 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, maşina a fost reţinută, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img