More


  Noua isterie a portretului robot

  - Advertisement -

  portret omor

  În mod asemănător primelor informaţii cum că ucigaşul artistei Gabriela Dorgai ar purta glugă şi rucsac în spate, portretul robot făcut public luni de către anchetatori a declanşat o nouă isterie.

  Potrivit unor surse judiciare, poliţiştii au primit în jur de 40 de sesizări privind aşa-zisa identitate a criminalului. Zeci de sătmăreni şi-au reclamat vecini, cunoscuţi, dar şi simpli trecători pe stradă susţinând că ar avea semnalmentele făcute publice de anchetatori. Niciuna dintre sesizările înregistrate până ieri după-amiază nu s-a confirmat. Fiind făcut pe baza unei înregistrări video pe timp de noapte, de la o distanţă apreciabilă, trăsăturile descrise în portretul robot sunt destul de vagi, în tiparul descris putându-se încadra sute de sătmăreni. În loc să-i ajute pe anchetatori, sesizările primite luni şi marţi au reuşit doar să-i facă să-şi piardă timpul cu sesizări care nu se confirmă. La fel s-a întâmplat şi în momentul în care s-a anunţat că ucigaşul ar purta glugă pe cap şi un rucsac în spate. Zeci de sătmăreni au fost reclamaţi la Poliţie doar pentru faptul că purtau glugă şi rucsac în spate în timp ce se deplasau prin Sătmar.

  Surse judiciare ne-au declarat că anchetatorii iau în calcul şi varianta ca ucigaşul actriţei Gabriela Dorgai să nu fie una şi aceeaşi persoană cu bărbatul care a atacat o altă femeie în apropierea sediului Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Satu Mare în noaptea următoare comiterii crimei. De asemenea, anchetatorii nu exclud varianta ca ucigaşul să nu locuiască în municipiul Satu Mare, poate nici chiar în judeţul Satu Mare. O asemenea variantă ar face aproape imposibilă identificarea sa pe baza probelor actuale.

  Potrivit comunicatului de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, criminalul are vârsta de aproximativ 30- 35 de ani şi înălţimea de circa 1,8 m. Celelalte semnalmente ale criminalului comunicate de procurori sunt: constituție corporală normală cu umeri lați și pumnii mari; tenul pielii normal, forma feței triunghiulară(alungită), scobit în obraji; urechile mari și puțin depărtate; părul de culoare închisă tuns mai scurt pe părțile laterale și cu linia de inserție a părului pe frunte în V sau circulară în sus; ochi mari cu sprâncenele arcuite și groase; posibil cu nasul mare și cu vârful ascuțit; îmbrăcat cu o jachetă de culoare închisă și pantaloni de jeans de culoare deschisă.

  Szazs Lorand  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img