More


  Odorenii şi medieşenii, hotărâţi la vot

  =

  medies

  La fel ca în primul tur al alegerilor prezidenţiale, odorenii au dovedit determinare şi interes în alegerea viitorului preşedinte. Nu doar locuitorii s-au grăbit să voteze, dar şi primarul comunei, Dumitru Pop. Acesta a votat, ca şi în primul tur, şi asta pentru că după părerea edilului, România trebuie să facă o schimbare care să dovedească faptul că românii pot fi uniţi. “ Am votat pentru proiectele comunei, pentru proiectele judeţului şi pentru binele ţării. Am votat pentru un preşedinte român şi mai ales pentru a pune capăt modului de a face politică din ultimii zece ani.’’, a precizat Dumitru Pop.
  În primul tur de scrutin, majoritatea cetăţenilor comunei s-au prezentat la urne pentru a-şi exprima opţiunea politică. Din declaraţiile şefilor de secţie, în turul doi prezenţa la urne a fost şi mai mare, înregistrându-se, doar până la ora 14:00, un procent de 34 %.
  În comuna Medieşu Aurit procesul electoral s-a desfăşurat fără incidente, iar alegătorii s-au arătat foarte hotărâţi.
  Au fost locuitori care au solicitat şi urna mobilă, iar până la ora 17:00 majoritatea dintre aceştia au votat.
  Atmosfera a fost una destul de liniştită, iar procesul electoral s-a desfăşurat mult mai lejer decât în alte localităţi ale judeţului.
  Alexandra Ardelean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img