More


  Ofertă bogată pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă

  =

  vacanta

  Înaintea sărbătorilor de iarnă agenţiile de turism îi aşteaptă pe sătmăreni cu oferte şi reduceri de vacanţă pe care în altă perioadă a anului nu le pot întâlni. Indiferent că aleg o destinaţie exotică sau una specifică acestei perioade, agenţiile de turism au oferte atât pentru pretenţioşi cât şi pentru cei cu un buget de vacanţă mai restrâns.

  Sărbătorile de iarnă ne bat la uşă şi o dată cu ele şi vacanţa mult aşteptată. Sătmărenii care îşi fac planuri de vacanţă ar trebui să ştie că agenţiile de turism au programe şi oferte pentru toate buzunarele. ‘’Avem programe pentru toate buzunarele. Preţurile variază în funcţie de perioadă şi de pretenţii. Până anul trecut a fost foarte căutat Târgul de Crăciun de la Viena, dar acum le recomandăm sătmărenilor să opteze pentru Munchen, deoarece este un oraş care oferă multe surprize.’’, a spus Alina Dorobanţu, agent de turism. Sătmărenii sunt dispuşi să scoată din buzunar între 200 şi 1.000 de euro pentru a petrece sărbătorile de iarnă într-unul din oraşele de poveste ale Europei. Astfel că dacă alegeţi Barcelona în perioada 1-5 decembrie veţi scoate din buzunar pentru cinci zile de la 193 euro pentru o persoană . Dacă doriţi să vă petreceţi noaptea de Crăciun la Praga sau Berlin atunci agenţiile vă propun oferte de la 207 euro pe persoană.

  Cele mai căutate destinaţii în această perioadă rămân staţiunile montane din Austria sau târgurile de Crăciun din Viena, Munchen sau Praga. Referitor la staţiunile montane din ţară, sătmărenii se îndreaptă spre Predeal, Poiana Braşov sau Buşteni. Sunt căutate şi pensiunile din Maramureş, dar nu prin agenţiile de turism, deoarece proprietarii de pensiuni aleg să îşi promoveze oferta direct pe internet. Pentru o noapte petrecută la un hotel de trei stele din Predeal preţurile încep de la 120 de lei pentru o noapte şi pot ajunge până la 350 de lei. De asemenea, agenţiile oferă pachete atractive şi pentru seara de Revelion. Agenţii de turism însă ne-au mărturisit că ofertele cele mai accesibile sunt deja luate. ‘’ Dacă cineva a vrut să îşi petreacă sărbătorile în afara ţării sau în staţiunile montane din ţară, rezervările au început încă de la sfârşitul lunii octombrie. Acum mai avem disponibile doar câteva locaţii’’, a declarat Alina Dorobanţu.

  Pe lângă tarifele pentru cazare, e bine să ştiţi că trebuie să includeţi în buget o sumă şi pentru cadouri. În centrele oraşelor este imposibil să nu vă ispitească sutele de standuri cu dulciuri, jucării şi decoraţiuni de Crăciun care sunt tentante atât pentru cei mici, cât şi pentru cei care au renunţat demult să mai creadă în Moş Crăciun.

  Alexandra Ardelean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img