More


  Portretul robot al criminalului, făcut public de anchetatori

  =

  suspect

  Portretul robot al suspectului de crimă în cazul morţii actriţei Gabriela Dorgai, ucisă și violată pe malul Someșului, a fost dat ieri publicităţii de Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare. Potrivit anchetatorilor, autorul a fost observat în semiîntuneric, de la o distanță de aproximativ 50 m, de către martori pe baza descrierii cărora a fost întocmit portretul robot.

  Criminalul: tânăr, înalt şi bine făcut
  Potrivit comunicatului de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, criminalul are vârsta de aproximativ 30- 35 de ani şi înălţimea de circa 1,8 m. Celelalte semnalmente ale criminalului comunicate de procurori sunt: constituție corporală normală cu umeri lați și pumnii mari; tenul pielii normal, forma feței triunghiulară(alungită), scobit în obraji; urechile mari și puțin depărtate; părul de culoare închisă tuns mai scurt pe părțile laterale și cu linia de inserție a părului pe frunte în V sau circulară în sus; ochi mari cu sprâncenele arcuite și groase; posibil cu nasul mare și cu vârful ascuțit; îmbrăcat cu o jachetă de culoare închisă și pantaloni de jeans de culoare deschisă.

  Sătmărenii care pot da relaţii sunt rugaţi să sune la Poliţie. “Apelăm la sprijinul cetăţenilor, asigurându-i că fiecare apel va fi tratat cu maximă seriozitate”, se mai arată în comunicatul de presă care a însoţit portretul robot.

  Tragedia care a zguduit Sătmarul
  Reamintim cititorilor noştri că duminică, 9 noiembrie, sătmăreanca Gabriela Dorgai, în vârstă de 41 de ani, mamă a unei fete de 17 ani şi actriţă la Secţia română a Teatrului de Nord Satu Mare, a fost omorâtă şi violată în centrul municipiului Satu Mare. Tragedia s-a produs, cel mai probabil, în jurul orei 22.00, atunci când unul sau mai mulţi autori au tras-o efectiv de pe dig, au dezbrăcat-o şi au omorât-o pe actriţă pe malul Someşului. Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Marinela Pop, a confirmat infracţiunea de omor, dar nu a dat mai multe detalii, ancheta fiind în plină desfăşurare. Cert este faptul că scopul infracţiunii a fost de la bun început cel de viol şi crimă, în condiţiile în care poşeta, în care se aflau bani şi alte bunuri, a rămas intactă. Revoltător este faptul că mai mulţi martori, care au trecut prin zonă în momentul comiterii crimei, nu au intervenit şi nici nu au sesizat Poliţia.

  În noaptea următoare, o altă femeie a fost atacată de un bărbat de 40 de ani, cu glugă pe cap şi cu rucsac pe spate. Individul a fost înregistrat de camerele video în timp ce încerca să sugrume o femeie, în vârstă de 55 de ani. Totul s-a întâmplat la capul Podului Decebal, în apropierea sediului Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Satu Mare. Femeia a scăpat cu viaţă după ce i-a dat în cap agresorului cu o ladă, individul fugind pe mijlocul podului.

  Psihoza criminalului cu glugă
  Uciderea cu sânge rece a actriţei Gabriela Dorgai şi agresarea unei alte femei la o zi distanţă în apropierea sediului Direcţiei Generale au Finanţelor Publice Satu Mare a dat naştere unei adevărate psihoze, care a depăşit deja limitele municipiului Satu Mare. Întrucât anchetatorii n-au reuşit încă să-l identifice pe criminal, zvonurile au început să circule cu repeziciune. În fiecare zi au apărut şi apar în continuare zvonuri alarmiste legate de agresarea unor sătmărence, respectiv de găsirea unor cadavre în cele mai diverse zone ale oraşului. Aceste zvonuri se propagă cu repeziciune printre sătmăreni, fiind prezentate mai departe ca fiind fapte reale. Îngrijorător este faptul că astfel de zvonuri privind agresarea şi chiar uciderea unor femei s-au răspândit în ultima perioadă şi în municipiul Carei.

  Szasz Lorand  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img